Рут с премиера на нов диск

Снимка: Михаил Новаков

 

„Future Sweet“ е приятен подарък преди предстоящия й втори албум

 

 

На 14 септември Рут Колева ще представи новия си диск „Future Sweet“. Концертът й ще даде старт и на новия сезон в Sofia Live Club. Шоуто е с начален час 22:00 и заедно с Рут на сцената ще се качат Теодор Иванов – барабани, Елена Ангелова – перкусии, Стоян Джаферов – китара, Симеон Петрунов – бас, Филип Александров – клавишни, Волен Милчев и Ралица Николова – беквокали.

 

 

В настоящото EP са включени 5 парчета, които са изключително приятен саундтрак за наближаващата есен – класен звук, съчетаващ стилен соул, упоителен джаз и свеж, ненатраплив фънк с леки електронни елементи. В комбинация с открояващия се глас на Рут, модерен почерк, плътно и хомогенно звучене, дискът се слуша за удоволствие, многократно.

 

 

 

 

 

Заглавията в него няма да бъдат част от предстоящия втори албум на певицата, която през пролетта Бг радио определи за Изпълнителка на 2012 година. Песните, които на 14-ти септември ще озвучат пространството на промоцията в Sofia Live Club, са:

 

1. Slow Fire

 

2. Нищо Друго

 

3. Heartful

 

4. Moving Forward

 

5. Heaven

 

 

„Future Sweet“  по прекрасен начин ще подготви публиката за своето естествено продължение – втория студиен албум на Рут. Той ще бъде записан и миксиран в едно от най-добрите европейски студиа – холандското „Flowriders Studio“ на известния пианист и продуцент Винсент Хелберс. За мастеринга вече са ангажирани инженерите от легендарните „Abbey Road Studios“ в Лондон.

 

 

Чети и: Излезе първото видео на Стелияна Христова

 

 

В момента Рут е в Амстердам, където работата по новия й албум тече на пълни обороти. Тя ще се върне в България специално за промоцията на „Future Sweet“.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Шоу