Александра Сърчаджиева ще води VIP Brother

 

Алекс ще представя епизодите на формата, Ники Кънчев живите предавания

 

 

Big Brother за първи път ще има водещ, който ще представя епизодите на предаването. Това ще се случи в двойния сезон на VIP Brother и Big Brother All Stars. През годините форматът е имал различни варианти за водене на живите предавания, но никога не е имало водещ, който да представя епизодите. Това винаги се е правело от т.н. войс оувър (глас зад кадър), но тази година зрителите ще видят Алекс Сърчаджиева в тази роля. „Очакваме водещият да направи епизодите още по-интересни за зрителите“, споделя Радо Тушев, изпълнителен продуцент на предаването. За лицето на Big Brother, Ники Кънчев остава добре познатата му роля на водещ на живите предавания, в които сме свикнали да виждаме номинациите и изгонването на Съквартирантите.

 

 

Кариерата на Алекс пред камера е дори по-дълга от тази на Ники Кънчев. В първият си филм – „Мечтатели” на Иван Андонов, тя се снима, когато е едва на две години и девет месеца, в ролята на дъщерята на Димитър Благоев. Кариерата и като водеща започва в младежкото музикално предаване „Мело ТВ Мания, което тя води в продължение на пет години, за последно зрителите я видяха в ролята на водеща на предаването „Фермер търси жена“.

 

 

Чети и: Памела Андерсън влиза във VIP Brother

 

 

Сред театралните роли, с които Алека се гордее, са тези в "Железният  светилник " на Асен Шопов и "Чайка" на Крикор Азарян. Изявите на Алекс  в киното до този момент също заслужават подобаващо внимание - участието й във  "Версен Жеторикс ", където играе с с Кристоф Ламбер , както и българкият филм, който дава сериозен тласък на кариерата й - "Шивачки"  на Людмил Тодоров. За него тя печели наградата на най-добра женска роля на редица филмови  фестивали. Последната и роля в телевизията беше в сериала „Женени с деца в България“.

 

 

VIP Brother 2012, 16 септември от 20:00 часа само по Нова телевизия.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Ако махнат Ники Кънчев ще е по-добре.

Още Шоу