„Комиците” в Стара Загора

 

Едно изпълнено с емоции и патриотизъм шоу

 

 

Грандиозния спектакъл от патриотичното турне на  „Комиците” в Стара Загора ще излъчи bTV в неделя, 16 септември, от 20:00 часа. Градът на липите беше поредната спирка от националната обиколка на любимите комедийни актьори, която се проведе през август. Турнето на Любо Нейков, Кръстю Лафазанов, Христо Гърбов, Руслан Мъйнов, Ненчо Илчев, Васил Драганов, Петко Петков-Шайбата и Ева Тепавичарова  беше под надслов „Кръвта вода не става” и беше посветено на 100-годишнината от Балканската война. Специален гост бе водещият на предаването „Нека говорят…” и автор на рубриката „Операция „Слава” – Росен Петров.

 

 

Ще видите едно изпълнено с емоции и патриотизъм шоу, което не само ще ви разсмее, а ще ви накара да се почувствате горди, че сте българи. Освен смях, музика и добро настроение, то ще ви поднесе и вълнението да си спомните и почетете героите от миналото и да се забавлявате с героите от настоящето. Още в самото начало ще се потопите в патриотичната тематика по невиждан досега в България начин – огромен български трикольор, изработен от коприна, ще покрие цялата сцена. Ще видят и уникални кадри от Балканската война.

 

 

Тази година в турнето на „Комиците” се включиха певицата Деси Добрева и световните шампиони по бийтбокс и пример за успели млади българи Скилър и Печенката. Заедно с Деси и актьорите, публиката ще изпее със сълзи на очи „Хубава си, моя горо” и ще развее българските знамена. Патриотичното настроение ще бъде допълнително приповдигнато и от Руслан Мъйнов, който ще изпее право българско хоро с фолклорен ансамбъл „Нашенци” от Стара Загора.  На финала на шоуто зрителите ще станате свидетели и на едно изключително емоционално изпълнение – всички участници в спектакъла ще изпълнят заедно възрожденския химн на Чинтулов „Къде си, вярна ти любов народна?”. 

 

 

Чети и: Кино програма подгрява спектакли на Sofia Dance Week 2012

 

 

В неделя, 16 септември, bTV и „Комиците” ще ви просълзят и от смях с неповторими скечове с участието на някои от любимите герои от шоуто – Сашето и Ванката, Тазобедрев и Ахилесов, Любо Нейков в ролята на Бойко Борисов, Руслан Мъйнов, който се превъплъщава в ролята на водещия на телевизионната игра „Познай коя е тази дума” и др.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Шоу