Бони влезе първа в Къщата на VIP Brother

 

VIP Brother 2012 започна!

 

 

“Известна съм с това, че може да съм циганка, но не съм мангалка. Пич съм”, твърди колоритната поп-фолк певица Бони. Казва, че сърцата и душите на ромите са като автобус – има място за всички. Раздава се и се пали по всяко нещо, с което се захване. Възприема се като добър човек с голямо сърце и голяма душа. “Това, което ми е на сърцето, това ми е в устата”, казва Бони. Не завършва средното си образование, защото тогава не осъзнава, че е важно. “За мен не е нито смешно, нито срамно това, че съм решила сега, макар и с голямо закъснение да завърша средното си образование“, признава Бони. Като малка мечтае да стане известна певица, да има собствени албуми, да си купи “дънчици” и златно пръстенче. Твърди, че е мъжко момиче, силна жена, защото живота я е направил такава. Цял живот се е справяла сама - без мъж, без спонсори.

 

 

 

 

Ирен Кривошиева и Владимир Данаилов

 

 

Българската мечта надделява над американската и наскоро актрисата Ирен Кривошиева и синът й Владимир Данаилов /син на Стефан Данаилов/ продават бизнеса си в Америка. След 23 години живот зад Океана се завръщат в родината. Владимир е завършил икономика във Флорида, но казва, че за него американската мечта е американската лъжа и не си струва “човек да се продава за това”. За връзката си с баща си, Стефан Данаилов, Владимир казва, че с него си приличат физически и по сърце, а дистанцията между тях той не усеща, тъй като го носи винаги в сърцето си.

 

 

 

 

Ирен признава, че Стефан Данаилов не е най-голямата любов в живота й, тъй като това място е запазено за сина й. “Моята мисия в това предаване е да говоря истината на 100% и да видят хората един нормален човек”, разказва Владимир, който влиза в Къщата със своето куче Лиляна, което нарича “Прасето”. Владимир обещава да подпали целия свят, така че истината да изгори всички лъжи и смята, че това ще започне първо от Къщата.

 

 

 

 

Кристина Патрашкова

 

 

“Най-големия ми враг са така наречените Златки”, признава главният редактор на вестник „Галерия”. Кристина Патрашкова се занимава с журналистика повече от 20 години, за които се налага като критик на властта у нас. Сред емблематичните й интервюта се нареждат тези със звезди от ранга на Шарън Стоун и Франсис Форд Копола. Твърди, че за пръви се е почувстала известна, когато започва да коментира VIP Brother.  “Смятам, за съжаление, че продължаваме да бъдем държава на Златките, а аз се чувствам техен кръстник. Те са момичета, които не са извършили нищо смислено в живота си, не са постигнали нищо с усилия, а се интересуват само и единствено кой ще е поредният им любовник, кой ще им купи следващата кола и т.н.”, коментира Патрашкова. В Къщата тя очаква неизбежен сблъсък с така наречените “Златки”. “За мен войната на световете е сблъсък на различните манталитети на хората”, признава журналистката.

 

 

 

 

Благой Иванов

 

 

Най-успешният и непобедим досега ММА борец в България, световен шампион по бойно самбо през 2008-а година.  “Минал съм няколко пъти през смъртта, но Господ беше с мен и оцелях. През цялото време вярвах, защото вярата е най-важното нещо. Аз имам мисия - да продължавам да се бия за България и да радвам хората”, разказва Благой. В Къщата той очаква да се забавлява и признава, че влиза защото има нужда да се откъсне за малко от всичко. „Мисля, че вътре ще има доста позитивни емоции”, прогнозира боецът, който все още се възстановява от травмата си получена при сбиването в столично заведение в началото на тази година.

 

 

 

 

Златка Димитрова

 

 

Звездният й миг идва преди три години, когато е на 24 и печели конкурса „Мис Playmate“. Отрича слуховете да е била момиче на повикване. Твърди, че Кристина Патрашкова е станала известна покрай нея.  Определя се като лъчезарна, позитивна и усмихната, купонджия с добро сърце.“Аз съм национален човек, не съм префърцунена.”, признава брюнетката. Чете Пауло Коелю /“прочела съм три поредици от негови книги и много ми харесват”/. Има две пластични операции – на гърдите и на носа си. Не желае да коментира най-известната си връзка - с Благой Иванов, който също влиза в шоуто, тъй като за нея това е затворена страница. Иска да стигне до финал.

 

 

 

 

Николай Мартинов

 

 

“Преди четири години спечелих Сървайвър, тази година смятам да спечелия VIP Brother, а след четири години може би медал от Олимпиадата в Рио де Жанейро“, разказва Николай. Желязната психика, която смята за основа на успеха си в Сървайвър ще използва и във VIP Brother. Николай е човек, който има голяма нужда от адреналин. Признава, че Big Brother не е “неговото” предаване.  “Сега сигурно много хора се питат какво правя тук, но за мен това е поредното препятствие, което трябва да преодолея в моята поредица от оцелявания. Моето присъствие ще вдигне много нивото на предаването.”, разказва Ники. Не влиза в Къщата за да намери нови приятели, а за да спечели играта.

 

 

 

 

Марияна Попова

 

 

“Не искам да съм звезда, аз съм обикновенна певица, която обича професията си. Не съм звезда – аз съм едно добро момиче”, твърди Марияна. Твърди, че известността помага най-вече в пазаруването, разчита само на себе си и вярва в максимата, че на вълка
му е дебел врата, защото си върши работата сам. Не спестява нищо на никого, слага всички на мястото им и после съжалява. Когато обича и страда е на 100%. “Не обичам елементарните, първични хора и дребните игрички. Не обичам секс революцията, която ни заобикаля навсякъде – момичетата, които правят секс за да пеят, няма да имат дълга кариера.”, разсъждава Марияна. Влиза в Къщата, за да види една различна страна от себе си. Ще се опита за пореден път да покаже на хората, че не е лош човек. Твърди, че ако някои я ядоса в Къщата има два варианта – да сготви или да се разплаче.

 

 

 

 

Къци Вапцаров

 

 

Шоубизнесът е неговата страст, телевизията нарича “моята майка”. Днес той изчаква новия си звезден момент на резервната скамейка и твърди, че участието му във VIP Brother може да се превърне в завръщане на телевизионния екран. “Ако телевизията има нужда от мен, тя ще ме открие”, казва Къци. “Когато бях малък влизах в автобусите, взимах микрофона и почвах да пея ‘Нас червеното знаме роди ни’. Тръпката да застанеш пред огромна тълпа  от хора е като да караш огромен самолет”,  разказва Къци. За него влизането във VIP Brother е приключение, защото очаква да му се случат неочаквани неща. “Готов съм да се боря и искам да спечеля, защото който рискува печели”, казва Къци.

 

 

 

 

Юлиан Константинов

 

 

“Най-добре пея класическа музика.”За десет години успява да постигне почти всико в професията си. Пял е на 5 континента, с най-големиге диригенти, певци и звукозаписни компании. У нас става известен не с ролите си на оперната сцена, а като водещ на предаването “Аз обичам България”. Когато играe някаква игра се пали лесно и бързо. Твърди, че образът му на сцената не се различава от този в живота. Приема влизането си във VIP Brother като игра.

 

 

 

 

Никол Станкулова

 

 

Животът на Никол е свързан с телевизията от ранна детска възраст. Майка й твърдяла, че Никол е грозно дете и за да й докажат, че не е права, я снимат за столичен вестник, когато е на една годинка. Телевизионната  й кариерата  започва, когато е на 4 години, но известна става през 2007 година, когато започва да представя времето по Нова телевизия. “Обикновенно побеждавам с това, че хората виждайки ме, са склонни да ме подценявт и после ми е по-лесно да ги впечатля”, разказва Никол. Красавицата признава, че се пали много лесно и избухва за секунда. “Влизам с усещането за несигурност, защото незнам какво ме очаква вътре – страх ме е от непознатото”, признава Никол.

 

 

Чети и: ON! Sport: ърбан адреналин

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Шоу