Памела се учи да играе право хоро

 

Патрашкова впечатли Спасителката с подарък

 

 

Карибското парти в двора на Къщата бързо се превърна в балканска веселба. След като VIP Brother обяви мисията на Фънки /да се преструва, че не знае коя е Памела/ за успешна, Съквартирантите получиха обещаното си плажно парти.

 

 

 

 

Къци Вапцаров, който посрещна Памела при влизането й в Къщата, й подари народна носия и дудук. Опитите на Съквартирантите да я научат да свири на духовия инструмент се сториха много смешни на блондинката. Истински празник настана, когато Бони реши да отвлече вниманието на Памела от дудука и да я научи да играе право хоро. Под съпровод на българска народна песен, в която Бони възпя красотата на спасителката на плажа, VIPовете танцуваха в двора. Изморителният танц се стори като полезна гимнастика на звездата, която не спираше да се удивлява колко много алкохол пият родните випове.

 

 

В края на първия купон в Къщата Кристина Патрашкова импулсивно подари ръчно изработеното си колие на Памела. Поласкана от жеста, блондинката  призна, че това е едно от най-красивите бижута, които е виждала. По време на първата си вечер престой в Къщата на VIP Brother, Памела научи няколко български думи като “Благодаря” и “Да”.

 

 

 

 

Първата мисия на Черната Златка в Къщата е неуспешна

 

 

Съквартирантите се оказаха на косъм да изгубят обещаното парти с Памела Андерсън заради провал на първата мисия на Черната Златка. По повод първия учебен ден VIP Brother реши да върне Златка в началното училище, като й постави тайната мисия “Великите географски открития”.

 

 

На дъска в Изповедалнята бяха написани имената на 10 европейски държави, като срещу името на всяка от тях Златка трябваше да напише името на нейната столица. Условието бе, че мисията се счита за успешна ако плеймейтката успее да познае 6 от 10 столици.  За изпълнението на мисията си Златка имаше само 20 минути. Първите две познати столици бяха Мадрид и Анкара.

 

 

 

 

Докато Златка се мъчеше в Изповедалнята, Съквартирантите в хола с удивление коментираха представянето й. Някои от тях даже се усъмниха, че Златка има тайна мисия да се прави на по-глупава отколкото е, особено след като тя много трудно се сети коя е столицата на Англия, дори след  жокери като “Къде е Бъкингамският дворец?” и “Къде са сключили брак принцът на Великобритания и Кейт Мидълтън?”. В крайна сметка Златка успя да познае пет от необходимите за успех шест столици, като се запъна на Сърбия и Румъния,  а Съквартирантите заключиха,  че тя всъщност не играе.

 

 

Чети и: Moonspell утоляват жаждата с десетки литри вода

 

 

Плачейки, Златка излезе от Изповедалнята, където я посрещнаха много окуражително. Всички я подкрепиха и обвиниха VIP Brother, че нарочно й е дал тази мисия, за да се изложи. В Изповедалнята Кристина Патрашкова коментира, че не може да приеме, че у нас известни са хора, които не знаят коя е столицата дори на съседни държави и определи начина, по който Златка се представи, за “абсурден, дори за ученик в началното училище.” Макар, че преживя провала си болезнено, Златка бързо се успокои, което предизвика още по-злостни коментари от страна на Патрашкова.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Шоу