Орлин е първият номиниран за изгонване от Къщата

 

Памела Андерсън облече народна носия, направи баница и се научи да играе ръченица

 

 

Игра по време на живото предаване снощи, определи Орлин като първия номиниран за изгонване от Къщата на VIP Brother.

 

 

В надпреварата с кодовото име “Катран и пера” Съквартирантите трябваше да покажат сръчност и бързина, за да се спасят от номинация. В играта Съквартирантите се намазаха с мед и катран, докато се състезаваха в търсене на плюшени прасенца с еднакъв цвят. Играта се проведе по време на живото предаване тази вечер, а Крум Савов коментира с глас зад кадър представянето на двата отбора.

 

 

Единственият сигурен кандидат за изгонване тази вечер беше капитанът на загубилия отбор, като по-рано днес, капитаните на двата отбора бяха избрани от самата Памела Андерсън в Изповедалнята. Тя се спря на Орлин и Фънки, като призна, че нейн фаворит в тази мисия ще бъде Орлин, но именно неговият отбор загуби и певецът се превърна в първият номиниран за изгонване от VIP Brother 2012.

 

 

Кои ще бъдат останалите номинирани ще стане ясно днес, когато ще продължат номинациите на Съквартирантите.
Следващия понеделник, 24 септември, един от Съквартирантите ще напусне Къщата на VIP Brother.

 

 

Още от живота в Къщата

 

 

Памела Андерсън избра да прекара специалната вечеря в двора на Къщата с Бони. Симпатията между двете възникна още през първата вечер на Памела в Къщата, когато фолкпевицата научи русата звезда да играе кючек и право хоро. Въпреки че, Бони не говори английски, двете видимо се разбират и без думи. Уроците на Бони по български традиции продължиха и вчера, когато тя се зае да покаже на сексапилната блондинка как се прави баница. Докато готвеха Бони използва случая да проведе бърз курс по български език, след който Памела се научи да казва “Обичам те, Бони”. Облечена в българска народна носия Памела покани Бони на специална тайна вечеря в двора на Къщата. Междувременно Съквартирантите обясниха на Памела, че Орлин е секссимвол, а тя призна, че той е по-красив дори от Джъд Лоу.

 

 

 

 

След провала на мисията “Великите географски открития”, днес Златка отново е основна тема на разговорите в Къщата. В ролята на защитник на Златка влезе Марияна Попова, докато Кристина Патрашкова продължи да напада плеймейтката, заради нейната ниска обща култура и начина й на живот. През това време Златка готви в кухнята, а останалите Съквартиранти се възхищават на кулинарните й умения.

 

 

 

 

Чети и: Памела Андерсън си замина

 

 


Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Шоу