Орлин, Kъци и Соня са първите номинирани за изгонване

 

Понеделник някой от тях ще напусне къщата

 

 

След загубата на отбора му в мисията “Катран и пера” Орлин стана първият номиниран за изгонване от Къщата. Всички Съквартиранти номинират по двама членове от загубилия отбор, като най-много гласове събра Къци Вапцаров, с което става и вторият сигурен номиниран.

 

 

Капитанът на отбора победител – Фънки, бе провъзгласен за глава на Къщата. Освен имунитет за номинация, сред привилегиите му е и възможността да прекара една седмица в президентския апартамент, където до вчера живя Памела Андерсън. Фънки получи и възможността еднолично да номинира третия Съквартирант, който да участва в първите елиминации в Къщата. На живо в предаването тази вечер от 20.00 часа, Фънки избера Соня да присъедини към Орлин и Къци в битка за гласовете на зрителите.

 

 

По време на първите номинации за изгонване от Къщата в Изповедалнята, често бяха споменавани и имената на Златка и Ники, които обаче се разминаха с номинация за изгонване.

 

 

 

 

По време на престоя си в Къщата на VIP Brother Памела Андерсън влезе в ролята на треньор на  Съквартирантите в мисията “Фитнес”. След като се намазаха с изкуствен тен за здрав калифорнийски вид, ВИП-овете трябваше да минат през три кръга изпитания, предвождани от капитаните на двата отбора – Багата и Ники. Сред задачите в мисията бяха изпиване на сурови яйца, позиране за модна фотосесия и битка между капитаните за най-много коремни преси. В състезанието по издръжливост Багата и Ники се изявиха като достойни противници, въпреки притесненията на Съквартирантите как това ще се отрази на здравословното състояние на Багата. VIP Brother определи мисията за успешна, а в Изповедалнята Ники обясни, че не му е удобно да признае, че е по-силен, защото се изправя срещу човек със здравословни проблеми.

 

 

Първият сериозен сблъсък между лидерите в Къщата – Юлиан и Ники, набира скорост след последните мисии.

 

 

Чети и: "Черешката на тортата" започва на 1 октомври

 

 

Още един конфликт между ВИП-овете излиза на преден план в битовите им спорове и разделя Съквартирантите на два лагера. Новите два отбора са тези на пушачите и непушачите. Хората, които искат да пушат вътре в Къщата, начело с Криси Патрашкова, се борят да наложат вредния си навик на непушачите, оглавявани от Къци. Кой ще победи в борбата „за” и „против” тютюнев дим в Къщата, предстои да разберем в следващите дни.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Шоу