Станка Златева влезe в Къщата на VIP Brother

 

Двама нови участници във VIP Brother от утре

 

 


Утре вечер са първите елиминации във VIP Brother 2012. Орлин, Къци и Соня ще се борят за оставане в Къщата, като зрителите ще гласуват с положителен вот „За“, а не негативен, както в предишни издания на предаването.

 

 

За първа година Big Brother организира „Училище за звезди“. Преди да влезе в Къщата, всеки участник е попълнил въпросник с неща, които не е успял да направи в живота си до момента, но би искал. „И звездите имат нещо, което не са успели да научат, но биха искали или неща които не са успели да направят поради липса на време или смелост. В този сезон решихме да изпълним по едно тяхно желание. Big Brother сбъдва мечти“, споделя Радо Тушев, изпъпнителен продуцент на формата.

 

 

Всяка седмица номинираните Съквартиранти ще получават мисия, която предварително са заявили, че биха искали да направят, след което на елиминациите в понеделник ще трябва да покажат какво са научили или какво са постигнали. Какво направиха първите трима номинирани:

 

 

Соня – преди да влезе в Къщата тя е споделила на Big Brother, че иска да се научи да танцува валс. За да изпълни това нейно желаниe, специално в Къщата дойде Светлин Димитров, победител от „VIP Dance“, който прекара блзио 3 часа със Соня показвайки и тънкостите на танца.

 

 

Къци – шоуменът от своя страна е завил на Big Brother, че винаги е искал да тренира борба, но не му е стигнало времето. Специално за Къци Вапцаров в Къщата влезе Станка Златева, която преподаде урок по борба на шоумена.

 

 

Орлин – За разлика от Соня и Къци, Орлин е поискал от Big Brother да направи нещо, за което до момента не му е стигало смелост и не е искал баща му да знае предварително, за да не се тревожи – скачане с парашут. За да изпълни това негово желание, Big Brother изкара певеца от Къщата и го закара до Ихтиман, където от 3500 метра Орлин Павлов изпълни мечтата си.

 

 

Чети и: Местят концерта на Moonspell

 

 

Какво е научила Соня Колтуклиева от Светлин, с кой ще се бори Къци Вапцаров и как Орлин Павлов скочи с парашут, зрителите ще могат да видим утре от 20:00 часа във VIP Brother Live по Нова.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Шоу