Владо Данаилов влиза в роля на баща си

 

Номинираните се подготвят за елиминациите

 

 

Утре вечер са вторите елиминации във VIP Brother 2012. Бони, Ирен и Владо и Аксиния ще се борят за оставане в Къщата. Зрителите ще гласуват с положителен вот „За“ онзи, който искат да остане в шоуто.

 

 

В понеделник ще станем свидетели на поредното „Училище за звезди“, което VIP Brother организира за номинираните Съквартиранти.  На живо утре участниците ще трябва да покажат какво са научили. Миналата седмица Орлин скочи с парашут, Къци тренира борба, а Соня се научи да танцува валс. Номинираните тази седмица ще се подготвят за:

 

 

Бони– преди да влезе в Къщата тя е споделила на Big Brother, че иска да се научи да пее джаз. За да изпълни това нейно желания, специално в Къщата дойде Милица Гладнишка, която показа тънкостите на джаз пеенето.

 

 

Аксиния – певицата е заявила, че винаги е искала да научи вариететното изкуство Бурлеска. Утре вечер тя ще изпъли едно от култовите парчета от едноименния филм, изпълнено от Кристина Агилера.

 

 

Влади и Ирен – Двамата ще изиграят сцена от филма „От нищо нещо“. Владо ще влезе в ролята на Панчо, изиграна от баща му Стефан Данаилов, а Ирен ще се превъплати в неговата съпруга, изиграна от Анета Сотирова. Двамата ще изиграят сцената, в която Панчо търси дали кравата Венетка е изяла ризата на негов приятел. Режисьор на сцената, че бъде Иван Ласкин.

 

 

Чети и: Първи трейлър на „Изстрел в главата”

 

 

Как ще се справи Бони с песен на английски, кой ще учи Аксиния на Бурлеска и ще се справят ли Ирен и Владо в ролите си, зрителите ще могат да видят утре от 20:00 часа във VIP Brother Live по Нова.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Шоу