Съквартирантите подозират, че Люси и София са гаджета

 

Певицата бe подложена  на кръстосан разпит, но отрича всичко докрай

 

 

След много тайни разговори и подозрения в Къщата, Мариана реши да извика Люси на разпит в Спалнята, където пред смутения поглед на останалите съквартиранти й заяви: “Ние мислим, че Софи е твоето гадже”. На този директен коментар Люси отговори, че нейното гадже е в Берлин и тези обвинения са абсурдни.

 

 

До откровения разговор се стигна след като цял ден звездите се опитваха да свържат различни факти около влизането на Софи/Камелия в Къщата и връзката ѝ с Люси. Наясно какво я чака, още преди да влезе в Спалнята, Люси потърси подкрепата VIP Brother, но той реши да остави певицата да се справи сама в създалата се ситуация.

 

 

Мариана е убедена, че двете имат връзка, като дори призна, че преди да влезе в шоуто е чула, че Люси ще участва със своята половинка. Мариана уверено изложи пред съквартирантите своята теза – двете имат удивително еднакъв стайлинг, еднакви татуировки и близостта им вече е очевидна.

 

 

В подкрепа на теорията, че Софи има тайна мисия се изказа и Никол, която подозира, че репортажът, който Съквартирантите изгледаха при влизането на Софи е манипулиран. Като човек от Нова телевизия красавицата е убедена, че подобна новина никога не би намерила място в централна емисия “Календар”. Къци също е на мнение, че новинарският репортаж е скалъпен. Орлин и Златка споделят техните съмнения, докато единствено Криси Патрашкова се опитва да отклони разговора в посока на историята с немския принц, като нарича догадките за връзката на Люси и Софи “теория на конспирацията”.

 

 

 

 

Кулминацията на деня изпълнен с интриги и догадки събра всички съквартиранти в Спалнята, където те внимателно разпитаха Люси. Певицата разпалено отрече всякаква връзка със Софи/Камелия, но потвърди, че двете наистина си приличат като външен вид и поведение. След като Софи/Камелия свали аристократичните дрехи, с които влезе в Къщата, и започна да се облича точно като Люси, жените в Къщата веднага забелязаха рязката промяна. За да отвлече вниманието на останалите от приликата й с Люси, Софи отново сложи по-дамски и класически дрехи. Това, разбира се, не остана незабелязано и предизвика още повече коментари.

 

 

Чети и: Задава се голям Rock It маратон

 

 

Единственият, който не пожела да се включи в полемиката по разкриване на мисията на Софи беше Иван Ласкин. Той влезе в открит конфликт с Мариана, като я обвини в недобронамереност, а дори защити и Влади от нейните нападки.

 

 

Ще бъде ли разкрита тайната мисия на Софи/Камелия и ще й даде ли VIP Brother шанс да остане в Къщата , ще стане ясно до края на тази седмица.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала

Още Шоу