Владо Данаилов написа писмо до баща си

 

Утре вечер са елиминации във VIP Brother 2012

 

 

За втора поредна седмица сред номинираните са Бони, заедно с Ирен и Владо. Тази седмица към тях се присъедини и Ники, който беше капитан на загубилия отбор в сряда. Вотът на зрителите в понеделник продължава да е положителен  -„За“ онзи, който искат да остане в шоуто.

 

 

В понеделник отново ще има „Училище за звезди“, което Big Brother организира за номинираните Съквартиранти.  Какво подготвят те тази седмица:

 

 

Бони– още преди да влезе в Къщата, Бони заяви, че иска да завърши средното си образование. За да и помогне в постигането на тази си мечта, Big Brother изпрати певицата за един ден в елитна столична гимназия. След това в Къщата Бони получи учебник по история и тетрадка, както и мисията да научи 3 урока.

 

 

Ники – заради неразбирането му с хората от другия етнос, Ники изкара цяла смяна с работници от почистването на София, за да види как си изкарват парите с честен труд. След работния ден, Ники отиде в дома на единия работник и трябваше да сготви храна за цялото семейство.

 

 

Влади и Ирен – Двамата посетиха дом за деца лишени от родителски грижи, което се превърна в най-голямата радост за Влади от началото на предаването. Той вдъхна увереност на децата. След срещата, Владо написа откровенно писмо до баща си, което зрителите ще чуят утре вечер в Big Brother Live.

 

 

Чети и: Reggae is Good for You! с балкански привкус

 

 

Гости на Ники Кънчев утре ще бъдат – Софи Маринова и Катето Евро, които ще подкрепят Бони. Ники ще бъде защитаван от дъщеря си Биби и Ивайло Караньотов. За Ирен и Владо ще се застъпят Капка Сидерова и бабата на Влади, адвокат Кривошиева.

 

 

Научила ли е Бони уроците по истoрия, разбра ли се Ники с другия етнос и какво написа Владо на баща си, зрителите ще могат да видят утре от 20:00 часа във VIP Brother Live по Нова.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Шоу