Влади и майка му са третите изгонени от VIP Brother

 

Бони получи шестица на изпита по история с Иван Гарелов

 

 

Ирен и Влади получиха само 22.1% от позитивния зрителски вот и станаха третите изгонени от шоуто. В днешното “Училище за звезди” личното предизвикателство за двамата бе да се срещнат с деца лишени от родителска грижа от дома в Драгалевци, където Влади вдъхна надежда на децата. За Ирен това се оказа истинско изпитание и тя призна, че преживяването я убива, защото знае, че проблемът със сираците “няма оправяне”. Според нея, едно дете с този старт има много малък шанс да навакса пропуснатото от родителите.

 

 

Влади смята, че домът за деца, лишени от родителска грижа, е “раят на земята, защото е пълен с ангели”. След срещата, Владо написа откровено писмо до баща си, което зрителите чуха тази вечер в Big Brother Live.

 

 

Ето и текста му:

 

 

“Обичам те татко! Ти си велико дете на Бог, радвай се на голямата си душа и сърце. Извинявай за всичко, дето съм ти причинил , не съм искал да те нараня. Следвам си сърцето винаги. Аз съм във великата любов - светилната на Бог. Ела да се обичаме завинаги. Имам само едно желание - да си добре, да си лек и винаги пълен с любов, надежда, блаженство и радост. Да знаеш дълбоко в теб, че те обичам . Не държа камъни от миналото, аз те разбирам - изборите ти, трудностите и винаги съм усещал любовта ти. Бъди лек, обичам те! Бог в теб, с теб и аз съм с теб винаги”.

 

 

След като прочете писмото в Изповедалнята, Влади обясни, че иска баща му винаги да знае, че го обича и да не се притеснява от него и неговото същестуване. В откровен разговор в Къщата Ирен признава, че е извела Влади от България, когато той е бил на 1 година, за да не пречи на семейството на Стефан Данаилов и по тази причина е била 22 години в изгнание в САЩ. Със сълзи на очи, Ирен обясни на Влади, че според нея той таи обида към баща си, тъй като двамата не са се виждали с години и Влади има усещането, че е бил изоставен от биологичния си баща.

 

 

 

 

Мисията на Бони тази седмица бе да научи три урока по история, като за целта прекара един ден в елитна столична гимназия. Тя се справи блестящо със задачата и успя да отговори на всички въпроси зададени от журналистa Иван Гарелов, който бе впечатлен от нейният напредък.

 

 

 

 

VIP Brother реши да провокира Ники с тема, изключително важна за него – за достойнството и отношението му към ромите. Ники изкара цяла смяна с работници, които почистват улиците на София, за да види как си изкарват парите с честен труд.
Видимо напрегнат, Николай се появи в ромската махала, с работен костюм на хората от чистотата и коментира, че от това по-надолу няма.  Според него, именно Бони трябва да носи отговорност за етническото напрежения в Къщата. След работния ден, Ники бе поканен в дома на Вальо, един от работниците и трябваше да сготви за цялото му семейство.

 

 

Гости на Ники Кънчев в студиото на живото предаване тази вечер бяха: Софи Маринова и Катето Евро, които подкрепиха Бони. Ники беше защитаван от кметaна Каварна Цонко Цонев и Ивайло Караньотов. За Ирен и Владо се застъпиха Капка Сидерова и бабата на Влади, адвокат Кривошиева.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Шоу