Златка припадна заради нервен срив

 

Златка, Бони и Къци номинирани за изгонване

 

 

 “Възможно ли е човек да се поболее от любов?”. Това бе големият въпрос на живото предаване в сряда. Поводът - във вторник следобед Златка припадна в Къщата. След направени пълни изследвания стана ясно, че тя е здрава, а диагнозата й е “нервен срив”.

 

 

От известно време Златка е под голямо напрежение, тъй като се опитва да изгради приятелски отношения с Багата, но той я игнорира. Това разстроива плеймейтката и на връх рождения му ден във вторник тя се почувства физически зле. Категоричното мнение на лекарите е, че проблема е на нервна почва и моментното й неразположение се дължи на паник атака. Самата Златка е изрази желание да продължи участието си в шоуто и бе във видимо добро настроение в пряко включване от Изповедалнята.

 

 

На гости в студиото на Ники Кънчев бяха нейна приятелка, както и психолога на предаването Ани Владимирова, която е убедена, че Златка все още обича Багата.

 

 

Другата любовна интрига в Къщата – разкритата връзка между Люси и Камелия, бе обсъдена в студиото от бащата на Люси – Любомир Дяковски.

 

 

В елиминационната игра “Прочути сънародници” капитани на двата отбора бяха Златка и Никол, които трябваше да дават жокери на членовете на своите отбори, така че те да разпознаят двете имена на 20 известни българи в рамките на 3 минути. Победител стана отборът на Никол и така Златка се превърна в първата номинирана за изгонване тази седмица. Като капитан на отбора победител и Глава на Къщата Никол номинира еднолично Бони, а Къци събра най-много гласове от останалите Съквартиранти и стана третият номиниран за изгонване тази седмица.

 

 

Чети и: Atjazz стартира сезона на Magnetik Musik

 

 

За първи път в този сезон на VIP Brother участниците се номинираха  не анонимно в Изповедалнята, а лице в лице. Това ще се случи по време на живото предаване.

 

 

Напрежението около Бони в Къщата ескалира и виповете се обединиха срещу нея, като се разбраха да не й говорят за една седмица. Причина за решението им стана общото мнение, че Бони не е искрена, преиграва и се опитва да манипулира зрителите и останалите съквартиранти.  Единствените, които отказаха да се включат в бойкота срещу Бони, са Люси и Камелия. Двете се опитаха да подготвят певицата за това, че останалите ще я игнорират. Докато правиха опити да неутрализират напрежението, Криси, Никол и Мариана категорично заеха позиция против Бони и се наговориха да я номинират по време на живото предаване в сряда вечер. Бони от своя страна номинира Юлиан и Фънки.

 

 

Гости на Ники Кънчев в живото предаване в сряда вечер бяха и фолкпевецът Коцето, Румен Луканов и Мария Гроздева. 

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Шоу