Лошите с концерт в София

 

За първи път 10 години насам

 

 

Една от най-великите БГ рап банди на всички времена – Лошите ще направи първия си лайв в столицата след 10 годишно затишие. Рап машините ще гостуват на единственото хип-хоп парти с изцяло българска музика – ЛЕГЕНДА.

 

 

Това ще се случи на 18 октомври (четвъртък) в клуб SUGAR. Поканата идва след десетки молби по имейл от страна на фенове към организаторите на партито, именно Лошите да са следващите гости на събитието.

 

 

 

 

Рапърът 2 (още известен като Боби 2 Лица), който е фронтмен на бандата, се закани за „здраво избухване“ с хитовете „Аз не искам да съм с тебе“ и „Бегачки“, а лайвът ще бъде кулминацията на партито, чиято плейлиста включва над 500 родни рап парчета. За силните емоции през нощта на ЛЕГЕНДА ще се грижат хайпменът зад микрофона - Играта, DJ George зад пулта, както и денс шоуто на Goldy с балет V’s Dance.

 

 

Чети и: Съквартирантите се готвят за мисията “Битката на бандите”

 

 

Това е второто издание на единственото черно парти с изцяло БГ рап музика ЛЕГЕНДА след силния старт с Колумбиеца и Милиони миналия месец. За следващите дати организаторите вече имат уговорени участия на разпаднали се легендарни рап дуети от близкото минало.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Шоу