Били Хлапето и компания тръгват на турне

 

В националния тур се включват и Михаела Филева + Башмайсторите

 

 

Били Хлапето, Михаела Филева, Lexus и Димчо репетират усилено за предстоящото „Турне на Башмайсторите”. Артистите на Монте Мюзик тръгват на национално турне, което засега включва над 10 дати, като интереса към шоуто постоянно нараства. Обиколката стартира на 2-ри ноември в Сливен и ще продължи с участия в София, Варна, Пловдив, Русе, Хасково, Кърджали, Плевен, Бургас и още няколко града.

 

 

Феновете на Били Хлапето ще могат да чуят парчетата „Башмайсторска”, „Когато ти трябвам”, “Аре дай пак” и “We like to party”. Михаела ще се представи с кавъри на хитови парчета на DJ Fresh, Sellah Sue и други. Част от шоуто ще бъдат Lexus от Tri O Five, рапърът Dim4ou, както и един от най-добрите хип-хоп диджеи - DJ George.

 

 

Чети и: Лошите с концерт в София

 

 

Били Хлапето е част от новата вълна на български рап изпълнители, които това лято набраха скорост и станаха доста популярни.
Чаровната и талантлива Михаела Филева се появи за първи път в музикалния формат “X Factor”. Там тя впечатли журито и публиката с изключителните си гласови умения и запомнящо се сценично присъствие. Съвместното й парче с Били Хлапето „Когато ти трябвам” достигна високите места на чартовете за българска музика и продължава да бъде едно от най-хитовите парчета за този сезон.

 

 

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Шоу