Медикус удря 25 години

 

Купонът ще е тази сряда 17 октомври

 

 

Медикус се събират отново на сцена. Поводът е кръглата 25-годишнина на бандата.

 

 

В Бар Rock IT ще се съберат всички стари муцуни, които са били част от групата, с изключение на Дони. Момчил Колев ще застане зад клавишните, а специално от Швейцария ще пристигне и старият клавирист на Медикус Николай Танков. На сцената ще се качат още басистът Венци Везенков и китаристът Румен Трифонов. Свирещите медици ще бъдат оглавявани от Коцето Калки, който ще е пременен в празнична северноиндийска одежда, верен на духовните си пристрастия.

 

 

Очаква се за рождения ден да пристигнат още много верни другари на Медикус, сред които Тони Чембъра, Митко Милев и други. Тъй като бандата навлиза в своята най-активна младежка възраст (25 години), ще отпразнува смело и подобаващо - до зори, с весели разкази за приятелски изцепки, с много бира и хитове, като „Векът на любовта”, „Кошница с мечти”, „Там при Джино” и много други.

 

 

Медикус са сформирани в Медицинската академия в София. За първи път излизат на сцена на студентския фестивал в Плевен през април 1987-ма година. След разпадането на формацията през 1995-та година, музикантите се събират всяка година, за да отпразнуват рождения си ден. От около една година МЕДИКУС възобновиха клубните си участия.

 

 

Чети и: Били Хлапето и компания тръгват на турне

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Шоу