Троен ужас връхлита Къщата на VIP Brother

 

Тризначките влизат в шоуто

 

 

Двама участници ще напуснат VIP Brother в понеделник, а три нови звезди ще се присъединят към ВИП-овете. Тризначките Вяра, Надежда и Любов, които спечелиха третото издание на формата, ще бъдат гост участници във VIP Brother 2012. Те ще останат в Къщата и за следващия сезон на шоуто, който се очаква да започне в средата на месец ноември. Като гост звезди те няма да участват в надпреварата за паричната награда във VIP изданието.

 

 

Междувременно, без да подозират за новите Съквартиранти, ВИП-овете усилено се подготвят за елиминациите днес.

 

 

 

 

Фънки, Николай, Багата и Криси Патрашкова ще се борят за положителния вот на зрителите, като за първи път двама от тях, събрали най-малко зрителски гласове, ще напуснат шоуто.

 

 

Мисията на четиримата в “Училище за звезди” тази седмица е “Политически избори”. Виповете ще трябва да подготвят и осъществят истинска предизборна кампания, с която да убедят феновете си да гласуват за оставането им в шоуто. Фънки ще бъде Димитър Станишев, Кристина Патрашкова – Кристина Кунева, Николай – Николай Сидеров, а Багата ще влезе в ролята на Благой Борисов. Всеки един от тях вече направи агитационно обръщение към Съквратирантите и избра по един ръководител на политическия си щаб. Кристина Патрашкова ще работи с Мариана, Николай със Златка, Благой избра за свой помощник Юлиан, а Фънки предпочете за осъществи кампанията си сам.

 

 

Кандидатите вече изготвиха своите предизборни плакати, клипове и агитационни табла, а днес в Къщата е ден за размисъл.

 

 

По време на живото предаване тази вечер, предизборният дебат в студиото на Ники Кънчев ще води Милен Цветков.

 

 

 

 

За да защитават номинираните, на живото предаване ще гостуват Джина Стоева, която ще агитира за Николай; Магърдич Халваджян ще се изказва в подкрепа на Фънки, Любен Дилов-син ще се бори за оставането на Криси Патрашкова, а Ваня Червенкова ще защитава Багата. В студиото на предаването, сред публиката ще присъства и приятелката на Багата – Любина.

 

 

Чети и: Като в латино сериал

 

 

Как се представят ВИП-овете по време на кампаниите си ще коментира социологът Мира Радева.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Шоу