Любен Дилов - син ще влезе във VIP Brother

 

Никол и Мариана са капитани на отборите за следващите елиминационни игри

 

 

По време на живото предаване в понеделник Любен Дилов-син гостува в студиото на Ники Кънчев като защитник на Кристина Патрашкова. Той се хвана на бас с Ники, че Кристина ще остане в Къщата, като условието на водещия бе, че ако Любо Дилов не успее за защити Патрашкова и тя излезе от шоуто, на нейно място ще влезе самият той. Така след като зрителите определиха Патрашкова и Николай да напуснат шоуто, другия понеделник на нейно място, като гост-звезда влиза Любен Дилов-син. 

 

 

 

 

Патрашкова призна, че Мариана е сред хората, които са я разочаровали в Къщата, а двете успяха да проведат искрен разговор на четири очи, преди журналистката да излезе от шоуто. Те говориха за конфликта си, след като Мариана чу какво коментира за нея Криси по време на мисията “Богове и простосмъртни”.

 

 

Тази задача окончателно разруши хармонията в Къщата, като противопостави част от Съквартирантите, в ролята на Богове, срещу останалите – Простосмъртни.

 

 

 

 

Божествените привилегии донесоха на Мариана сълзи и разочарования и тя за първи път остана сама, без приятелката си Криси Патрашкова. Певицата изживя много тежко раздялата с нея и предпочете да се отдели от женската компания. Мариана намери приятелска подкрепа в лицето на Къци и го окуражи да се опълчи срещу всички, които му се подиграват.

 

 

Пред Златка и Никол Криси призна, че не може да разбере кое е истина и кое фалш в поведението на Мариана и вече има сериозни резерви към нея.

 

 

Фънки получи божествен статус, след като пожертва своето достойнство в мисията и се присъедини към Боговете, които наблюдават останалите от всевиждащото око в Президенския апартамент.

 

 

 

 

Последната решаваща битка между Боговете и Простосмъртните бе решена след виртуален двубой, като победителите получиха специални привилегии в следващата седмична задача за определяне на бюджета.

 

 

 

 

Тризначките Вяра, Надежда и Любов вече са в Къщата на VIP Brother и това се оказа поредното предизвикателство за нервите на Златка. Оказа се, че Надежда е имала отношения с последната половинка на плеймейтката.

 

 

Чети и: Троен ужас връхлита Къщата на VIP Brother

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Шоу