Деси Тенекеджиева отново с Калин Вельов

 

Актрисата и певица залага на авторската музика

 

 

Атрактивната аДеси Тенекеджиева започва нова серия от клубни участия.

 

 

Преди дни се върна от Лондон и Брюксел и на 26-ти октомври (петък), в полунощ, заедно с любимия си перкусионист Калин Вельов ще взривят Брилянтин Disco Bar в Пловдив.

 

 

Повече от месец Деси „изневеряваше” на Калин с чуждестранни негови колеги, но ето че реши за пореден път да се събере с неустоимия перкусионист. Освен парчетата от албума ”Crazy Butterfly” талантливите музиканти са подготвили и няколко кавъра, специална изненада за феновете и гостите на пловдивския клуб. Това не се случва често, защото Деси много държи на авторската музика от албума, над който работи цели две години с музикалния си продуцент Мага.

 

 

Следващите фиксирани дати от мини клубното турне са на 9.11 в Black Label, на 21.11 в Брилянтин - София и на 6.12 в Studio 5, като освен с Калин Вельов, певицата ще си партнира и с други музиканти.

 

 

В момента Деси Тенекеджиева се е захванала и с нещо много елитно и престижно, като подготвя серия от Коледни концерти със Симфоничен оркестър в няколко от големите български градове.Подробностите за локациите, датите и специалните гости ще са известни съвсем скоро.

 

 

Чети и: „Обратен ефект” търсят най - женствения мъж

 

 

Актрисата не изоставя и голямата си любов киното и работи над три международни кино проекта, както като продуцент, така и като актриса.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Шоу