Сентиментал Суингърс канят на рожден ден

 

Посвещават предстоящия си концерт на танците

 

 

На 9 ноември в 22:00 вратите на Sofia Live Club ще посрещнат най-запалените почитатели на танцовите забави от 60-те години на миналия век. Сентиментал Суингърс ще отпразнуват втория си рожден ден точно в стила на  филмите от онова време.

 

 

Sofia Live Club ще се превърне в зона, подходяща само за удобни обувки. Специално за събитието Сентиментал Суингърс подготвят нов репертоар, посветен на танците. През лятото Вера, Деси и Рони представиха първия си сингъл „Unemployed Lovers“ и радваха публиката на няколко фестивала в България и чужбина. За предстоящото музикално приключение на 9 ноември трите дами на суинга обещават повече рокабили, буги и туист в компанията на Михаил Йосифов Секстет и диджейското дуо The Smugglers Collective.

 

 

Предстоящият концерт е с подходящо за очакваната атмосфера име - Friday Night Fever. Вдъхновени от Елвис, Сентиментал Суингърс този път ще предложат на публиката един различен лайв, който ще е по-рокендрол от всякога. В новия репертоар на дамите ще намерят място само много танцувални песни, на които самите Сентиментал Суингърс ще танцуват и ще се смесят с публиката.

 

 

Чети и: Kottarashky & The Rain Dogs на живо

 

 

Friday Night Fever ще бъде едно необикновено парти за рожден ден – концептуално, емоционално и танцувално. Освен това дамите от Сентиментал Суингърс подготвят интересна томбола с изненадващи награди. На втория си рожден ден Вера, Деси и Рони ще правят подаръци. До момента е ясно едно – някои от спечелилите в играта на 9 ноември, ще получат не друго, а участие на самите Сентиментал Суингърс в техен личен празник, който ще мине под незабравимия отпечатък на суинга.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Шоу