Kreator идват с ефектно 3D шоу

 

Зала “Христо Ботев” 19 ноември 2012

 

 

На 19 ноември ни очаква един от най-екстремните концерти тази есен, а именно съвместния лайв на немските thrash ветерани Krator и две от легендите на американския death metal – Morbid Angel и Nile. Трите банди, подкрепени от младоците от Fueled By Fire, ще забият на 19 ноември в столичната зала “Христо Ботев”.

 

 

Метъл събитието е част от предстоящото общо Европейско турне на четирите банди, което за щастие на родните фенове на тежката музика няма да подмине България.

 

 

Kraetor идват в България с чисто ново зрелищно 3D шоу, което ще съчетае видео прожекции, светлинни ефекти и ултра тежките рифове на групата. Немските траш машини използват на 100% новите технологии във визията и озвучаването на концертите си и обещават един наистина запомнящ се концерт. Самият фронтмен на групата Mille Petrozza споделя: “Ще бъде брутално. Не само сме може би най-екстремния сбор от метъл групи за 2012, но и ще предсатвим новото ни 3D лайв шоу за пръв път в Европа. Нямаме търпение да се видим с феновете!”

 

 

Чети и: Сентиментал Суингърс канят на рожден ден

 

 

Поради големия брой групи и по изискване на самите банди, концертът ще започне в 18:00ч на 19 ноември. Преди това, вратите на зала Христо Ботев ще отворят за феновете в 17:00ч.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Шоу