Задава се седмото издание на „Drum and Jazz”

 

Новият  проект на Теодосий Спасов и британски диджей ще се гвоздеите

 

 

Със седмото си поредно издание „Drum and Jazz” ще затвърди позицията си на едно от най-експерименталните събития на родната музикална сцена.

 

 

В това ни убеждават и първите потвърдени изпълнители за 2012 година, а именно проектът „Бalkansky” в неговия пълен състав - феноменът Теодосий Спасов,  машината за бийтове Иван Шопов - Cooh и продуцентът Иво Христо. Тримата ще представят аудио-визуалната си приказка – албума, носещ магическото име „Оренда“. Като допълнение към това изживяване, почитателите ще могат да се насладят на изпълнението  на  известната българска певица Янка Рупкина и гайдаря Иван Георгиев.

 

 

Освен ексклузивното участие на “Бalkansky”, българската публика ще има възможността да чуе и представянето на още един нов за България албум. Това ще направи един от най-мелодичните артисти в световната дръм енд бейс сцена - Utah Jazz. MixMag определят албума му "Groove Therapy" за "албум на месец юни 2012", а DJ MAG го сравняват с High Contrast и Calibre. Малко са хората, които могат да се похвалят, че са издавали за Hospital, Good Looking и V Recordings, но това определя достатъчно значимостта му на сцената и причината, поради която ще бъде гост на „Drum and Jazz” 2012.

 

 

Чети и: Kreator идват с ефектно 3D шоу

 

 

През последните седем години на сцената на „Drum and Jazz” се качиха световноизвестни артисти като Amon Tobin, Владко Стефановски Трио, Dub FХ, Стоян Янкулов, LTJ Bukem, Netsky, което превърна събитието в очаквано както от феновете на джаз музиката, така и от дръм енд бейс общността у нас. Тазгодишното издание предвижда динамична и интересна програма, която както винаги ще включва международни и български изпълнители и допълнителни шоу елементи, които скоро ще бъдат обявени.

 

 

„Drum and Jazz” 2012 ще се проведе на 17-ти ноември в три от залите на Парти Център 4КМ, като началният час е 21:00.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Шоу