Криско с лайв на Вси Светии

 

Първи концерт на рапъра в Германия

 

 

Рапърът Криско ще участва на традиционното Secret Private Party в Мюнхен, организирано от Bulgarian Connection в нощта на Вси Светии тази година. От три години насам това парти за Хелоуин се е превърнало в легенда за нощния живот на града като фактът, че достъпът е ограничен с фейс контрол и ВИП лист, придава допълнителна мистерия на събитието.

 

 

Мюнхен все повече се превръща в парти дестинация за българските рапъри, Bulgarian Connection стоят зад редица култови събития от 2003 година насам – Ъпсурт имат вече няколко незабравими участия там, а немската версия на Bоunce Party на софийския клуб Sugar с Бат Венци и DJ Cass също минава с успех. Главни виновници за това са Facing The Sun - лейбълът, който менажира най-големите имена в БГ хип-хопа и е със седалище в Германия.

 

 

Чети и: Задава се седмото издание на „Drum and Jazz”

 

 

Как ще бъде маскиран Криско за Хелоуин на феновете тепърва им предстои да разберат, но при всички случаи конкуренцията му за костюм ще е голяма, защото на Secret Private Party всички са се постарали в избора на тоалет  – на последното издание даже е имало компания приятели, облечени като екипа на „Спешно отделение”.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Шоу