VIP Brother разменя ролите на номинираните

 

Любен Дилов-син ще води предаването си от Къщата

 

 

Изпитанията за звездите в Къщата на VIP Brother продължават и тази вечер, по време на живото предаване за елиминации. За оставане в Къщата ще се борят номинираните миналата седмица Златка, Никол и Юлиан.

 

 

В “Училище за звезди” те ще си разменят ролите, като всеки ще трябва да опита професионалните предизвикателства, пред които е изправен другия в живота си извън шоуто.

 

 

 

Златка ще се превърне в синоптик за един ден. Тя ще научи тънкостите на професията на Никол от журналистът Иво Андреев от Новините на Нова телевизия.

 

 

Никол ще се потопи в изкуството на Юлиан, като нейн учител по оперно пеене ще бъде Орлин Горанов. Певецът ще помогне на водещата да се подготви за изпълнение на ария из операта “Кармен”, по време на живото предаване в понеделник.

 

 

Юлиан ще задоволи суетата си, като влезе в ролята на модел и заснеме собствена фотосесия. Негов ментор за поведение пред камера, позиране и всичко свързано с модната фотография ще бъде водещата на VIP Новините по Нова телевизия - Нели Атанасова.

 

 

 

По време на живото предаване довечера зрителите ще имат възможност да видят и първия епизод от епичния латиноамерикански сериал, които се снима в Къщата. Как ще се представят виповете в сериала “Позволена любов” и ще успее ли Багата да се обясни в любов на екранната си половинка Никол ще разберем в понеделник вечер.

 

 

Тази вечер Любен Дилов-син ще влезе като гост звезда в шоуто. След изгубения миналата седмица бас с Ники Кънчев, той ще трябва да прекара в Къщата една седмица, заедно с останалите Съквартиранти, като споделя изцяло живота в Къщата. Единствената привилегия за гост звездата ще бъде възможността да продължи да води предаването си “Удавете водещия” в Станция Нова.

 

 

Този понеделник вотът ще бъде отрицателен. Зрителите ще гласуват за да изгонят номинираните от шоуто, а не за тяхното оставане в Къщата. Със своя отрицателен вот, феновете ще решават кой не заслужава да стигне до финала на шоуто.

 

 

Чети и: Криско с лайв на Вси Светии

 

 

За да защитават номинираните Съквартиранти, в студиото на Ники Кънчев в понеделник вечер ще гостуват Владо Береану и Калина Крумова за Юлиан; Петко Димитров и Маги Желязкова ще защитават Златка, а за оставането на Никол в шоуто ще агитира майка й - Елена Станкулова, както и Жени Калканджиева.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Шоу