Изгониха Юлиан Константинов от Къщата

 

В сряда един от Съквартирантите ще получи предложение за брак

 

 

61.7 процента от гласувалите са дали своя вот за излизането на Юлиан Константинов от шоуто. Оперният певец определи Къци и Орлин за капитани на отборите за елиминационните игри тази седмица. Освен имената на следващите номинирани за изгонване Съквартиранти, по време на живото предаване в сряда, ще стане ясно и кой от ВИП-овете ще получи предложение за брак.

 

 

По време на живото предаване в понеделник зрителите видяха и първия епизод от епичния латиноамерикански сериал, който се снима в Къщата. Актьорските превъплащения на Златка, Багата, Мариана, Орлин и останалите ВИП-ове очароваха гостите на Ники Кънчев. Емоциите в студиото на живото предаване се бяха не по-слаби от тези в Къщата. Бурен спор се разрази между майката на Никол - Елена Станкулова и Жени Калканджиева от една страна и защитничката на Златка - Маги Желязкова, от друга. Страните спориха разгорещено за това коя от двете красавици заслужава повече да остане в шоуто и защо.

 

 

 

В “Училище за звезди” тримата номинирани си размениха ролите, като всеки трябваше да опита професионалните предизвикателства, пред които е изправен другия в живота си извън шоуто.

 

 

Златка се превърна в синоптик за един ден. Тя научи тънкостите на професията на Никол от журналиста Иво Андреев от Новините на Нова телевизия.

 

 

Никол се потопи в изкуството на Юлиан, като нейн учител по оперно пеене бе Орлин Горанов. Певецът помогна на водещата да се подготви за изпълнение на ария из операта “Кармен”, за което красавицата призна, че е най-трудното нещо, което е правила в живота си.

 

 

Юлиан задоволи суетата си, като влезе в ролята на модел и засне собствена фотосесия. Негов ментор за поведение пред камера, позиране и всичко свързано с модната фотография беше водещата на VIP Новините по Нова телевизия - Нели Атанасова.

 

 

Чети и: VIP Brother разменя ролите на номинираните

 

 

След изгубения миналата седмица бас с Ники Кънчев, в шоуто снощи влезе и Любен Дилов-син. Той ще бъде гост звезда в Къщата за една седмица, по време на която ще споделя изцяло живота на Съквартирантите. Единствената привилегия за гост звездата ще бъде възможността да продължи да води предаването си “Удавете водещия” в Станция Нова.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Шоу