Някой ще получи предложение за брак във VIP къщата

 

Къци спечели 125 лева за седмичния бюджет в играта “Национална лотария”

 

 

Вече 42 дни Мариана е разделена от своя любим и баща на детето й – Ханес. Напоследък тя усеща особено силно липсата му и в емоционален разговор с Камелия признава, че той е най-голямата любов в живота й. Вярно ли е, че истинската любов не може да бъде спряна дори и от заключената врата на Къщата, ще стане ясно по време на живото предаване в сряда вечер. Дали именно Мариана ще бъде известният Съквартирант, който ще получи предложение за брак и огромен диамантен пръстен?

 

 

 

 

Емоциите в Къщата продължават и за останалите Съквартиранти, които вчера се сбогуваха с Юлиан. Неговият основен враг в шоуто – Къци, получи шанс да участва в телевизионното шоу “Национална лотария” и да спечели пари за седмичния бюджет. След като намери билет със символа  “TV мечта” Къци спечели правото да играе в шоуто и да спечели реални пари, които да допълнят седмичния бюджет на Къщата. “Ще се боря като тигър, защото миналата седмица изкарахме с 360 лв. и са останали само боб и леща", сподели властелинът на колелото на късмета пред водещия Захари Бахаров. В студиото на играта, Къци спечели 125 лева, който ще бъдат прибавени към седмичния бюджет на Съквартирантите. Късметът на Къци обаче не му помага особено в отношенията му с останалите Съквартиранти. 

 

 

Чети и: Vaya Con Dios отново в България

 

 

Неотстъпчивостта и непрестанното му мърморене по време на снимките на сериала “Позволена любов” го превърнаха в най-големия дразнител за абсолютно всички в Къщата. Дори Мариана, която доскоро му симпатизираше вече моли VIP Brother да се намеси за да укроти претенциите на Къци.

 

 

Видяхме и втория епизод от латиноамериканския сериал на ВИП-овете – “Позволена любов”.

 

 

Във втората и последна серия, режисирана от вече напусналия шоуто Юлиан, жокеят Къци и конярят Орлин се влюбиха и поискаха да се оженят. Златка се опита да развали сватбата на Багата (Мезмундо) и Никол, като съобщава, че е бременна от него. Никол предлага тримата да се оженят и Дон Хулио дава благославията си.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Шоу