Златка, Къци и Мариана номинирани за изгонване

 

Певицата получи предложение за брак в къщата на VIP Brother

 

 

VIP Brother даде уникална възможност на приятеля на Мариана – Ханес, да сбъдне мечтата й, като й предложи брак пред цяла България. С рядък диамантен пръстен, в романтична беседка в двора на Къщата, италианецът изненада половинката си, която от известно време страда заради раздялата им. След почти пет годишна връзка, Ханес събра смелост и се обърна към продуцентите на шоуто, за да му съдействат да поиска ръката на своята любима.

 

 

VIP Brother организира за влюбената двойка най-романтичното предложение за брак в ефир пред очите на цяла България. Без Мариана да подозира каквото и да е, тя бе извикана в двора на Къщата, където с огромна изненада откри мъжа на живота си, който я очакваше с вечеря на свещи и мечтания от всяка жена диамантен пръстен. Уникален брилянт (0,31ct.), с най-белия цвят при диамантите и антураж от 2 по-малки брилянта в бяло злато, придружи предложението на Ханес.

 

 

Докато Мариана преживява мечтата си в шоуто, останалите Съквартиранти се готвят за поредните номинации. След като в понеделник Юлиан определи Къци и Орлин за капитани на отборите за номинационните игри, двамата събраха отбори и играха “Стани богат” в Къщата. Отбора на Орлин победи и така Къци се класира за поредните номинации за напускане на шоуто. Като глава на Къщата Орлин даде имунитет на Фънки и Люси, а на живо в предаването в сряда вечер определи еднолично Мариана, като втори номиниран Съквартирант. След таен вот в Изповедалнята най-много, гласове за номиниране от ВИП-овете получи Златка, която е третата знаменитост, която ще се бори за оставане в шоуто в понеделник. 

 

 

Чети и: "Чудесата на България" - концерт на 1 ноември

 

 

Съквартирантите номинираха Златка с мотива, че е шумна, истерична и защото смятат, че ще се чувства по-добре извън Къщата. 
Да коментират номинациите на живо в студиото на Ники Кънчев, гостуваха изгоненият в понеделник Юлиан Константинов, Тити Папазов, Лара Златарева, Диана Любенова.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Шоу