Любен Дилов-син и Ханес напускат VIP Къщата

 

VIP Brother проверява колко добре се познават Mариана и нейният годеник

 

 

Изпитанията за звездите в Къщата на VIP Brother продължават и днес по време на живото предаване за елиминации. За оставане в Къщата ще се борят номинираните миналата седмица Златка, Мариана и Къци.

 

 

В “Училище за звезди” тази седмица Златка ще трябва да се пребори с избухливия си нрав и да се научи да не повишава тон на останалите Съквартиранти.

 

 

Връзката на Мариана и Ханес ще бъде поставена на изпитание, като двамата ще бъдат подложени на специален тест за съвместимост. Te ще отговарят на въпроси, свързани с другия и съвместния им живот, като: “Какви тапети иска да сложи в детската стая Мариана?” и други. От това доколко добре се познават ще зависи успехът на личната им мисия.

 

 

 

 

Новата задача на Къци ще го отведе в Южния парк в София, където той ще бъде продавач на количка за хотдог под прикритие. А заданието му е да успее да остане анонимен, така че нито един от клиентите му да не заподозре, че това е той.

 

 

По време на живото предаване довечера ще си тръгнат двамете гост звезди - Любо Дилов-син и Ханес. Те прекараха в Къщата точно по една седмица.

 

 

Чети и: „Обратен ефект” напоиха мускулести мацки

 

 

В студиото, за да защитават номинираните, гости на Ники Кънчев ще бъдат Ива Екимова и Димитър Станчев за Къци, Кристина Патрашкова и Таня Боева за Златка, Тити Папазов и Орлин Горанов за Мариана.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Шоу