100 Gypsy Violins направиха фурор във Виена


Публиката не спря с аплодимсентите 30 минути след концерта

 

 

Невероятният и единствен по своята същност и мащабност в света оркестър “100 Gypsy Violins” смая публиката в австрийската столица. Ефектът от изпълнението на тези виртуози в музикалното изкуство е изключителен върху зреителите. Никой не е очаквал цялата зала да стои на крак, ръкопляскайки цели 30 минути след концерта.

 

 

Виена се слави като столица на класическата музика и този фурор, който създадоха „100-те Унгарски Цигулки“ допринася към имиджа на града, а също така и доказва още веднъж невероятната способност на музикантите от оркестъра да развълнуват и въодушевяват хора от цял свят.

 

 

Мрачните дни се превръщат само в един контраст на невероятното настроение и живот, които носят цветовете и музиката на „100 Gypsy Violins”.

 

 

Развълнувани от изумителната публика и атмосфера във Виена, музикантите продължават своето турне към Белград, София и Велико Търново.

 

 

Ще можете да си спечелите 4 двойни покани за концерта им в Зала 1 на НДК, ако участвате в нашата игра. Подробностите за регламента утре в tochka.bg

 

 

В София те гостуват на 9 ноември, от 20ч., в зала 1 на НДК, а във Велико Търново – на 10 ноември, от 19ч., в ДКС „Васил Левски“.
Билети все още има от всички ценови категории, на касите на Билетен център НДК и ДКС „Васил Левски“, както и в системата на Eventim.bg, магазини Пикадили, Германос, Офис 1 и бензиностанции ОМВ.

 

 

Чети и: Любен Дилов-син и Ханес напускат VIP Къщата

 

 

Специално за ученици, студенти и пенсионери билетите са на 50%, на цена от 20лв.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Шоу