И днес играете за покана за "100 Gypsy Violins"

 

Музикантите пристигат у нас на 9 ноември

 

 

100-те Унгарски Цигулки идват за втора поредна година в София, този път в още по-голям състав, с нов репертоар и с още по-силен ентусиазъм. 60 цигулки, 9 виоли, 6 виолончелa, 10 контрабаса, 9 кларинета и 6 цимбали ще изпълнят с емоции зала 1 на НДК в София, на 9 ноември, от 20 часа.

 

 

Артистите от "100 Gypsy Violins" ще пристигнат у нас от Сърбия още сутринта на 9 ноември. Хотелът ще посрещне своите 115 гости със специална изненада – традиционна българска музика, в съпровод на две гайди. Хотелът е достатъчно голям, за да предостави индивидуални стаи за по-голямата част от музикантите, което е лично тяхно изискване. Огромният и единствен по рода си състав ще се наслади на добрата кухня.

 

 

Чети и: Играй за покана за "100 Gypsy Violins"

 

 

На следващия ден, 10 ноември, 100-те Унгарски Цигулки ще продължат своето двугодишно турне към Велико Търново, където вечерта, от 19 часа, ще развълнуват и великотърновската публика с горещи ритми.

 

 

Елисавета Веселинова Игнатова печели от ART BG двойна покана за концерта на "100 Gypsy Violins" в София, защото отговори на вчерашния ни въпрос. И вие можете да го направите ако се преборите с днешния:

 

 

За кой път "100 Gypsy Violins" ще свирят в София?

 

 

А. Трети

 

Б. Втори

 

В. Първи

 

 

Ако знаете правилния отговор, изпратете ни го с вашето име и телефон за връзка на имейл igra@tochka.bg

 

 

Билети все още има от всички ценови категории, на касите на Билетен център НДК и ДКС „Васил Левски“, както и в системата на Eventim.bg, магазини Пикадили, Германос, Офис 1 и бензиностанции ОМВ.

 

 

Специално за ученици, студенти и пенсионери билетите са на 50%, на цена от 20лв.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Шоу