Пълната програма за Drum and Jazz 2012

Промо билетите се изчерпаха за по-малко от седмица

 

 

След като стана ясно, че водещи гости на Drum and Jazz 2012 ще бъдат английската сензация Utah Jazz и  уникалният български проект Бalkansky в състав Теодосий Спасов, Янка Рупкина, Иво Христов, Иван Георгиев и Иван Шопов (Cooh), един от най-често задаваните въпроси към организаторите беше дали ще има още артисти.

 

 

Отговорът от страна на H.M.S.U. не закъсня. Към списъка с гостите за 17 ноември беше добавена чаровната Alis (Subeena), която е с българо-италиански корени, но идва директно от Острова. Израсналата във Великобритания, Сабина Пламенова има зад гърба си издания за лейбълите Planet Mu и Opit, a работата и с артисти като Jamie Woon, Om Mas Keith и Surgeon, говори достатъчно за нейния талант.

 

 

Чети и: Съквартирантите разбраха какво говорят зад гърба им

 

 

Тази година залите в Парти Център 4КМ отново ще бъдат тематично разделени като „ДРЪМ“ и „ДЖАЗ“ сцени, а освен музикална ще има и културна част, която ще бъде подготвена от екипа на ММУУЗЗАА. Седмото издание обещава разнообразна програма, но също така качествен звук, светлинни ефекти, невероятна декорация и редица други изненади, които ще предложат домакините от H.M.S.U.

 

 

Освен вече обявените гости, участие на събитието ще вземе и цялото HMSU Crew в лицето на Acidtrip, Cooh, EXo, Konspirator, Mocks, Ogonek, Targy, което се случва все по-рядко на територията на България поради изключително натоварената програма на артистите. 
 

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Шоу