Big Brother търси новата риалити звезда

 

За първи път звезди от хитови риалити формати се събират под един покрив

 

 

Броени дни остават до началото на първото по рода издание на Big Brother у нас – Big Brother Аll Stars. Новият сезон ще започне веднага след края на VIP Brother 2012 и след като разберем кой от останалите в Къщата Съквартиранти ще стане победител. Така зрителите не само ще станат свидетели на истински Биг Брадър маратон, но още веднъж ще се убедят, че Големият брат не спира с изненадите.

 

 

За първи път Big Brother Аll Stars ще събере под един покрив звезди от различни риалити формати като X Factor, Survivor, Music Idol и разбира се, предишни издания на Big Brother. В предстоящия сезон ще има и още един прецедент в историята на формата – в Къщата ще влезе един единствен фен, който ще бъде избран чрез кастинг и който ще има реалния шанс да се превърне в най-новата риалити звезда на България.

 

 

И докато продуцентите вече избират най-атрактивните участници, които познаваме от хитови риалити формати, желаещите да станат част от Big Brother и да влязат в Къщата за първи път, трябва да започнат да се подготвят още от сега. Кастингът за зрители започва днес, 11 ноември и е разделен на два етапа.

 

 

Чети и: James Brown въскръсна в София

 

 

В първия етап, претендентите трябва да изпратят свое любителско видео с оригинален отговор на въпроса “Защо искам да вляза в Къщата на Big Brother?” на сайта http://play.novatv.bg/. Клиповете трябва да са с продължителност до 2 минути, а за улеснение на всички участници, могат да бъдат заснети с мобилен телефон, любителска камера, а дори и лаптоп.

 

 

След като се регистрират и изпратят своя впечатляващ отговор, участниците трябва да съберат най-много харесвания на видеото си, за да преминат на следващия етап от кастинга. Петте най-гледани видеа ще бъдат оценявани от екипа на продуцентите от Old Schools Production, а на финала най-талантливият претендент ще получи покана за Big Brother All Stars и ще влезе в Къщата до края на ноември месец.

 

 

Кастингът започва на 11 Ноември в 12.00 часа на сайта http://play.novatv.bg/ и приключва на 21 Ноември в 12.00 часа. В него могат да се включат всички пълнолетни лица, чиято мечта е да станат известни и да изживеят едни от най-вълнуващите седмици от живота си. 

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Шоу