БГ метъли подлудяват сръбската публика

 

Група Гранулом промотира новия си албум в Ниш и Белград

 

 

Сърбите полудяха по българския метъл. Поради огромния интерес към концертите им, тежките рокаджии от „Гранулом” решиха да представят албума си „Тихо” първо в Ниш (17.11. в клуб „Рибката”) и Белград (18.11. в клуб Danguba).

 

 

Фронтменът на бандата Надя Валентинова сподели, че сръбската публика винаги пълни до дупка концертите им и дори си припява текстовете им на български.

 

 

Момичето със „зверска” хеви метъл бленда информира, че след като представят втория си албум „Тихо”, сръбската публика ще има възможност да си го купи лично от самите музиканти. Феноввете на бандата у нас ще се сдобият с метъл тавата по същия начин – лично от „грануломците”! БГ феновете няма да чакат много, за да се порадват на новите парчета на живо. Промоцията на „Тихо” у нас е на 30.11. в Бар-Клуб „Адамс” и това съвсем няма да е последният им концерт в близко време.

 

 

Чети и: Бившият вокал на „Контрол” разбива с рокендрол

 

 

Новият албум „Тихо” съдържа 10 парчета. Автор на текстовете и музиката е китаристът Данчо Йосифов, а аранжиментите са дело на бандата.

 

 

„Гранулом” е една от българските спийд метъл групи със здрави корени у нас. Съществува от 17 години и е основана от китариста Данчо Йосифов. През 1995-та година Надя Валентинова се включва в бандата като бас китариска. В последствие неповторимата й бленда, която може да се изяви дори в парче на Slayer, я прави емблематичен вокал на „Гранулом” години наред (част от вокалната й история е  втора награда на фестивала „Златен Орфей” 99). „Гранулом” е подгрявала метъл легенди, като Motorhead, Megadeth, Sodom, Grave Digger и др.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Шоу