Кой ли ще влезе в Big Brother All Stars

 

Племенникът на Лео иска да участва в шоуто

 

 

От идния понеделник, 19 ноември, за първи път зрителите на Нова ТВ ще могат да видят на едно място любими лица от формати като „Survivor“, „Music Idol“, „X-Factor” и “Big Brother“. Подобен микс от предавания и участници не е правен никъде по света досега, а всичко това ще се случи благодарение на Big Brother All Stars, който ще събере в Къщата си най-известните реалити звезди в България.

 

 

„Всяко едно от тези предавания е уникално само по себе си и има различен критерий за подбор на участници. Ще бъде доста любопитно да видим всички под един покрив и повярвайте ми, дори онези, които вече са били в Къщата, ще се изненадат от това, което сме им подготвили.“, споделя Радо Тушев, продуцент на предаването.

 

 

Заедно с новите Съквартиранти, в Къщата ще живее и един, все още неизвестен участник. Той ще бъде избран от продуцентите на предаването чрез онлайн кастинг, който в момента тече на адрес http://novatv.bg/play/bbcasting.

 

 

За изненада на организаторите, до момента желаещите да влязат в Big Brother All Stars са предимно мъже. Сред тях е и Алесио Бианки, племенник на Лео Бианки, който стана известен с участието си във втория сезон на Big Brother.  „Чичо ми Лео беше вътре. Разказвал ми е и искам и аз да го преживея“, разказва в своето видео Алесио.

 

 

Над 40 хиляди души са посетили страницата на онлайн кастингът, които се случва за първи път в историята на шоуто. Най-гледаното видео до момента е видяно 5000 пъти само за 24 часа. С 50 процента са нараснали уникалните посещения на сайта Nova Play от началото на кастинга досега. Само за вчерашния ден любителските видеа са били гледани над 53 хиляди пъти.

 

 

Чети и: БГ метъли подлудяват сръбската публика

 

 

“Кастингът за Big Brother All Stars е изключително успешен до този момент. Получихме огромен брой видеа от фенове, които мечтаят да са част от шоуто, а това е само началото, защото конкуренцията става все по-сериозна. На зрителите им допада идеята да участват в избора на бъдещия съквартирант в Къщата чрез своите гласове и данните от посещенията на Nova Play категорично доказват това. Кампанията показва и колко успешна  може да бъде комбинацията от интернет и телевизия.”, коментира Артурас Салда, мениджър отдел „Нови медии” в Нова ТВ.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Шоу