Никол, Фънки, Багата, Орлин и Къци на финала

 

Остават часове до кулминацията на VIP Brother 2012

 

 

В последния епизод на VIP Brother 2012 в петък вечер, петимата финалисти получиха мисия, в която гласуват за любимите си Съквартиранти в различни категории. Годишните награди на VIP Brother 2012 бяха определени от финалистите в категориите:

 

 

“Най-добра прическа” - Никол

 

“Най-заразителен смях” – Орлин

 

“Най-секси дупе” – Никол

 

“Най-грижовен Съквартирант” – Къци

 

“Най-дразнещ Съквартирант” - Къци

 

“Най-голям непукист” – Благой

 

“Най-капризен Съквартирант” – Къци

 

“Най-силен Съквартирант” – Благой и Фънки

 

“Главна женска роля” – Никол и Къци

 

“Главна мъжка роля” – Фънки

 

“Любимец на Къщата” – Фънки

 

“Секс символ”- Никол

 

“Фаворит за победа” - Фънки

 

 

Преди точно двама месеца Къщата на VIP Brother посрещна 20 от най-известните българи и една световна звезда – Памела Андерсън. Всички те бяха абсолютно различни, но с една обща цел – да изпитат себе си и да изживеят може би най-голямото предизвикателтво в живота си.

 

 

 

 

Най-коментираното събитие в българския телевизионен ефир показа отблизо личните истории на Златка, Никол, Аксиния, Бони, Соня, Ирен, Кристина, Мариана, Люси, Камелия, Благой, Юлиан, Владимир, Фънки, Къци, Николай, Орлин и специалните гости   - Памела Андерсън, Иван Ласкин, Любо Дилов-син. 

 

 

Чети и: Калина Крумова организира концерт за загиналите на пътя деца

 

 

Всички те прекараха в Къщата различен период от време, но VIP Brother се погрижи тези дни да оставят незабравим спомен за всеки от тях. Някои от звездите сбъднаха дългогодишните  си мечти, а други се изправиха и победиха най-големите си страхове. Орлин получи шанса да скочи с парашут, Бони се върна в училище, Мариана получи дългоочаквано предложение за брак от своя любим Ханес в ефир, Златка стана телевизионна водеща за един ден. За някои от известните личности участието в предаването се превърна във възможност да се изправят срещу най-смелите лични предизвикателства. Ирен и Влади посетиха дома за деца без родители, Влади се сбогува с дългата си коса в името на общото благо, Николай работи с ромите, които се грижат за чистотата в София, а Никол пя оперна ария.

 

 

По време на престоя си в шоуто ВИП-овете се радваха на изключителен лукс и комфорт, в най-модерната Къща на Big Brother досега.

 

 

В събота вечер, 61 дни след началото на VIP Brother 2012 Никол, Фънки, Багата, Орлин и Къци ще се борят за подкрепата на зрителите, която ще направи един от тях победител в четвъртото VIP издание на VIP Brother в България.

 

 


Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Шоу