Панайот елиминиран, но не съвсем

 

За втори път ще живее в тайната стая в къщата

 

 

След като зрителите гласуваха Пацата да е първият изгонен от Къщата, но Big Brother реши да му даде втори шанс, като го върне в шоуто. Условието е Панайот да живее в Тайната стая, без знанието на Съквартирантите и да изпълнява безпрекословно мисиите, които ще му се дават.

 

 

Ако се справи с тях, той ще се върне обратно в Къщата като пълноправен Съквартирант. Ако не успее, Big Brother ще му даде безплатен билет до Гълъбово и Пацата завинаги ще напусне шоуто. Панайот прие условията на Big Brother и влезе в Тайната стая.

 

 

Пацата, Стойка, Дими и Сани бяха номинирани в първите елиминации на Big Brother All Stars. Те получиха най-много гласове за изгонване от Съквартирантите си. Във втората част на живото предаване телефонните линии бяха отворени и зрителите гласуваха с негативен вот кого не искат да виждат в Къщата повече.

 

 

Стойка беше номинирана от четирима от участниците. Мисията й да се представи като примадоната на Къщата се оказа неуспешна, тъй като останалите Съквартиранти избраха Сани за най-претенциозна. В Изповедалнята Стойка се разплака, след като стана ясно, че бюджета на Къщата ще бъде драстично намален и Съквартирантите ще трябва да живеят със 100 лева на седмица. Най-ядосан от провала на мисията е Пацата, който обвини Стойка за това, че не е била достатъчно убедителна.

 

 

Единствената номинация за македонската красавица Цеце дойде от Борислав, който подозира, че тя и Никола имат (или са имали) връзка. Никола от своя страна получи две номинации.

 

 

Чети и: Коледа идва с пищността на барока

 

 

За да обсъдят първите номинации в Къщата, гости в студиото на Ники Кънчев бяха фолк певицата Райна, психологът на предаването Ани Владимирова и телевизионният водещ Иво Танев. Номинираните защитаваха: Катето Евро - за Стойка, майката на Панайот – за сина си, Етиен Леви - за Сани, Зейнеб - за Дими.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Шоу