Военно положение в къщата на Big Brother

 

Панайот се крие в тайната стая

 

 

От самото си влизане в Къщата на Big Brother Панайот се чувства като у дома си. Това обаче му изигра лоша шега и той се превърна в най-често номинирания Съквартирант, а впоследствие и в първия изгонен от Къщата.

 

 

Big Brother остана верен на себе си и реши да изненада участника от Гълъбово и всички негови фенове, като му даде шанс да се върне в Къщата и да пребивава тайно от всички, докато спечели правото да се върне като пълноправен Съквартирант. Дали той ще се справи с мисиите, които Big Brother му е подготвил, или ще напусне окончателно шоуто, ще стане ясно утре.

 

 

 

 

Преди елиминациите вчера Панайот провокира мъжете да направят класация на жените в Къщата на база чар и красота. Дими и Найден класираха Лили като най-привлекателна, а нейна подгласничка стана македонката Цеце.

 

 

Лили е първата, която реши да приготви на Съквартирантите обяд, и след като прекара цяла сутрин в кухнята, успя да впечатли останалите със своите кулинарни способности. Сани от своя страна остана приятно изненадана и коментира, че за първи път вижда Лили в светлината на домакиня. Това, което зрителите и останалите Съквартиранти не знаят, е, че двете се познават извън шоуто, тъй като най-добрата приятелка на Сани е омъжена за брата на Лиляна.

 

 

 

 

В новата седмична мисия Съквартирантите трябва да влязат в ролята на войници от запаса, като покажат енергичност, дисциплина и кураж, нужни им, за да се борят за победата в Big Brother All Stars. Обявеното военно положение в Къщата мобилизира участниците в два взвода. В рамките на мисията всички са задължени да носят униформи на български войници и да живеят като в казарма. Те трябва да се хранят по час, да дават дежурства в двора, както и да извършват  други, типични за военното ежедневие дейности. Новото предизвикателство обещава да покаже истината за характера на звездите в Къщата и да постави на изпитание тяхната физическа и психическа издръжливост.

 

 

Чети и: Панайот елиминиран, но не съвсем

 

 


Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Шоу