Панайот постави ултиматум на Big Brother

 

Борислав и Миро ухажват македонската красавица Цеце

 

 

Шест години след като в Къщата на Big Brother Борислав срещна своята любов Лиляна, днес той има ново увлечение, а това няма как да остане незабелязано от останалите Съквартиранти.

 

 

Македонската красавица Цеце е център на мъжкото внимание

 

 

Освен Боби и Димитър, към нея интерес проявява и Мирослав, който в предишното си участие влезе със своята съпруга, а впоследствие напусна сам, с разбито сърце. Плановете на Миро за този сезон са различни, а и още преди влизането македонката заяви симпатиите си именно към него.  Нощният караул за тях двамата се оказа не наказание, а награда. Миро успя да остане насаме с Цеце и да разбере свободно ли е сърцето й, както и да й покаже колко романтичен може да бъде. Красавицата му призна, че смята, че макар и най-важна в човешките взаимоотношения, любовта не е достатъчна предпоставка за това двама души да останат заедно.

 

 

 

 

Известният с освободеното си поведение Найден отново ще прекрачи границата на приличието и дори ще остане без дрехи.
В същото време военното положение в Къщата продължава. В състезание по белене на картофи за войниците от поделението All Stars, червеният отбор губи, а залогът за победата е изключително висок. Освен непрекъснат нощен караул на двора, червените барети ще трябва да настържат сапун в леген с топла вода и да почистят банята и кухнята, като си служат единствено с четка за зъби.

 

 

Чети и: Безплатен Парти бус цяла нощ за уникалния Beck’sperience

 

 

Поражението отново предизвиква негодуванието на Любов, която смята, че е под достойнството на една звезда да чисти.
Борислав и Любов имат какво още да си кажат след общото им участие в третия сезон на шоуто. Прекрачил отново прага на Къщата, ръгбистът е твърдо решен, че няма да й отстъпи за втори път титлата на победител и има нова тактика за победа.

 

 

Никой не подозира, че Панайот все още е на територията на Къщата и чака своя звезден миг. Това за него не е новост, но този път звездата от Гълъбово смята, че той диктува правилата в шоуто и поставя ултиматум на Big Brother, като иска имунитет при заръщането си. Дали Big Brother ще му предостави тази привилегия и ще остане ли Пацата в Къщата, ще стане ясно още тази вечер.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Шоу