Майката на Панайот влиза в Къщата

 

Нели Кючукова ще прекрачи прага на шоуто с тайна мисия, за да помогне на сина си да остане

 

 

Тази  вечер Big Brother ще реши съдбата на Панайот. По време на живото предаване зрителите ще разберат дали той ще остане в шоуто като пълноправен съквартирант, или ще напусне Big Brother All Stars завинаги. За да му помогне да продължи участието си, в Къщата под прикритие ще влезе неговата майка Нели Кючукова. Тя получи тайна мисия от Big Brother – да се представи за новия съквартирант, избран от кастинга за зрители на сайта Nova Play. Тази вечер ще разберем ще успее ли да се представи убедително тя пред звездите в Къщата, както и какво иска да сподели една майка със сина си в Тайната стая .

 

 

И в този сезон на Big Brother Съквартирантите ще номинират за изгонване по двама участници, a това ще се случва с таен вот в Изповедалнята. Зрителите на Нова ТВ пък получават шанса да определят кой от номинираните да си тръгне завинаги от шоуто със SMS гласуване за изгонване. По традиция линиите ще бъдат отворени във втората част на предаването, докато близки и приятели на номинираните защитават правото им да останат в Къщата.

 

 

В студиото на Ники Кънчев този понеделник, за да коментира отношенията между Съквартирантите, ще гостува Златка, а компания ще й правят Марта Вачкова, рекламистът Генчо Генчев и Юлиана Дончева.

 

 

Чети и: DJ Maxxx идва в София като част от светновното си турне

 

 

През този сезон шоуто възобновява и още една традиция – Big Brother ще организира VIP партита за всички изгонени Съквартиранти. Всеки четвъртък, двамата участници, напуснали Къщата през седмицата,  ще посрещат приятели и гости на специален купон, a пет от феновете на шоуто в социалната мрежа Facebook ще получат шанса да се забавляват заедно с тях. За целта, на  Facebook страницата на предаването, те ще трябва да разкажат или покажат защо трябва да са част от VIP партито на Big Brother All Stars, а победителите в надпреварата ще бъдат избирани от самите изгонени Съквартиранти.

 

 

По време на живото предаване в сряда, 28 ноември, в Къщата за първи път ще влезе и зрителят, който е избран за участие от кастинга с любителски видеа на Nova Play. Съвсем скоро ще разберем кой ще бъде той, ще има ли тайна мисия и колко време ще прекара в Къщата на Big Brother All Stars. 

 

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Шоу