Съквартираните организираха партито на сезона

 

Панайот се върна победоносно в Къщата, но бързо успя да изнерви останалите

 

 

След три дни казармени условия, трудни изпитания и безсънни нощи в Къщата, за всички участници в Big Brother All Stars дойде времето и за удоволствия. Военната мисия бе обявена за успешна и съквартирантите организираха най-горещото парти, което Къщата на VIP и Big Brother помни.

 

 

Питиетата успяха да свалят почти всички задръжки и красивата македонка Цеце реши да се насочи към Боби. Още от влизането си в Къщата, ръгбистът търси повод за разговор с нея, както и често се опитва да я провокира с твърдението, че Никола и тя са приели да участват в шоуто с тайна мисия. Цеце направи всичко възможно да убеди него и останалите, че тя няма нищо общо с Никола, но въпреки това, малко по-късно Боби реши да се преструва на недосегаем и отказа поканата за танц от красавицата.

 

 

 

 

Панайот издържа рекордните 144 часа в пълна изолация в Тайната стая, контактувайки единствено с Big Brother. След дълго чакане, участникът от Гълъбово се завърна при останалите, а между тях не липсваха и разочаровани от промяната. Още в първите минути Пацата успя да се спречка със Стойка, а малко по-късно тя самата не успя да сдържи нервите си и се скара с Вяра, Надежда и Любов, чието отношение и самочувствие предизвиква негативни реакции у почти всички в Къщата.

 

 

Междувременно, между участниците в шоуто започват да се сформират лагери. Дими, Стойка и Борислав отскоро членуват в групата на враговете, а в лагера на победителите са Любов и Миро.

 

 

По време на живото предаване в сряда вечер, за първи път в историята на риалити шоуто Big Brother, в Къщата ще влезе един зрител, който мечтае да стане новата риалити звезда на България. Името на гост- съквартиранта все още се пази в тайна от продуцентите, които оцениха най-добрите  от  специалния кастинг на сайта Nova Play. В сряда вечер самоличността на новия участник в предаването ще бъде разкрита, а цяла България ще разбере защо той  иска да влезе в Къщата.

 

 

Чети и: Slash идва в София на 4 февруари

 

 

Утре в живото предаване ще се случат и първите номинации очи в очи, а съквартирантите ще трябва да застанат един срещу друг и да обяснят мотивите си за изгонване. Дали от Къщата на Big Brother All Stars утре ще си тръгне един или повече и кой ще бъде новият гост- съквартирант, ще разберем по време на лайфа в сряда вечер.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Шоу