Над 3000 човека избухнаха с Metropolis

 

Future Heroes – парти от бъдещето

 

 

Над 3000 човека избухнаха с тримата чуждестранни гости и качествените български артисти на партито на сезона – Future Heroes, а последващите коментари бяха еднозначни:

 

 

„Българската публика е една от най-добрите в света! Амин!” (Umek);

 

 

“Невероятна нощ с Metropolis в Sofia Sound Factory! Благодаря от сърце на страхотната българска публика! Вие направихте тази вечер специална и се надявам да се върна скоро!” (Sasha Carassi);

 

 

„Това не ми се случва често, но тази публика ме накара да искам да остана зад пулта с часове над обичайното. Изключително!” (Gaiser)

 

 

Metropolis и Beck’s за пореден път взривиха тълпата с изключително събитие в Sofia Sound Factory – бъдещ модерен завод, който се превърна във фабрика за добро настроение, висок парти ентусиазъм и качествена музика в най-модерните направления на стиловете техно, тек хаус и минимъл.

 

 

3D Mapping беше зрелищно допълнение към естествения индустриален декор, а градусът на настроението беше изключително висок, благодарение на немска бира номер 1 в света – Beck’s още в началото на горещия сет на DJ Smurf и Miss Lidiya - Roboloco.

 

 

Umek

 

 

Последваха първият сет в България на един от най-ярките представители на неаполското техно течение - Sasha Carassi (Globox, Phobiq), вечният герой от бъдещето – Umek и live-сет на берлинско-детройтското чудо Gaiser от култовия лейбъл MINUS. И тримата артиста превишиха времето си зад пулта и останаха в горещата парти точка Sofia Sound Factory до последно, преди да тръгнат обратно към летището.

 

 

Партито обаче продължи и след изгрева на слънцето – в неделния преди-обед лазерите бяха допълнени от бялата светлина на мъглата докато в уютните зали на The Loft звучаха качествените хаус звуци в сетовете на Tony Boogs, Layla Dane, Ясен Петров, DJ Steven,ValEx и Stein.

 

 

“Често забравям местата, на които пускам, и почти не помня партитата в момента, в който сляза от пулта. Това, което се случи тази вечер, обаче, ще го помня дълго – рядко се вижда такава енергия и страхотна публика!” – сподели Umek минути след поредното си участие у нас.

 

 

Чети и: Съквартираните организираха партито на сезона

 

 

Future Heroes се осъществи с подкрепата на немска марка бира номер 1 в света, която партнира на събитието чрез своята музикална платформа Beck’sperience. Партито е само една от “възможните посоки”, по която феновете можеха да поемат, следвайки призива - слоган на марката – Follow your inner compass (“Следвай вътрешния си компас”).

 

 

tochka.bg е медиен партньор на събитието.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Шоу