Съквартирантие ще отговарят само с "Да"

 

Панайот, Стойка, Дими, Миро, Никола и Тризначките са номинирани за изгонване

 

 

Току-що прекрачил прага на Къщата, най-новият Съквартирант – Стоян Дудов, вече има своята първа мисия. Тя обаче не е от Big Brother, а от феновете на шоуто в социалната мрежа Facebook, които вече надхвърлиха внушителните 100 хиляди. Именно за да ги поощри за подкрепата и тяхната активност, Big Brother им предостави възможност да участват в сценария, като решат какво да бъде първото предизвикателство за гост съквартиранта. С близо четири хиляди гласа те избраха мисията “Болен фен”.

 

 

В нея той ще трябва да се представи като най-запаления почитател на Панайот и да убеди самия него и останалите, че би дал всичко за своя кумир. По време на предаването тази вечер Big Brother ще съобщи на Стоян каква мисия избраха за него зрителите, а дали той ще се справи с възложената задача и каква ще е наградата му, ще разберем в предаването утре.

 

 

 

 

Още днес Съквартирантите ще получат и новата си седмична мисия – единственото, което ще се иска от тях, е да отговарят с “ДА” на всички въпроси. Мисията включва индивидуални изпитания за всеки един в Къщата, а за всяко успешно преминато изпитание Big Brother ще възстановява част от продуктите, които отне на Съквартирантите заради нарушението на Панайот.

 

 

Чети и: Война в Къщата на Big Brother

 

 

Междувременно, закачките между Цеце и Миро пред камерите продължават. Напористият ухажор печели симпатиите на македонската красавица с джентълменски обноски и изтънчено чувство за хумор. Тя обаче призна, че погледът й е насочен към друг мъж в Къщата – Боби.

 

 

Войната между Стойка и Тризначките вече е открита. Борислав се оказа единственият, който застава зад актрисата от Пловдив в тази тежка битка. Ръгбистът дори обвини бившата си половинка Лили, че изоставя приятелката си сама срещу трите сестри, за да не си навлече гнева им. Стойка също смята, че Лили реагира неправилно и отстоява твърдо позицията, че самонадеяното и агресивно поведение на Любов и Надежда не трябва да се подминава с безразличие.

 

 

 

 

От своя страна, Нед за първи път показа колко много се е променил след участието си в първия сезон на Big Brother. През годините той е създал семейство, а днес снимките на любимите хора ще го накарат да се разчувства и да размисли над това насаме.

 

 

Xаресайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Шоу