Атмосферата в Къщата става все по-нажежена

 

Двама ще напуснат Big Brother All Stars довечера

 

 

С наближаването на големия финал съквартирантите не спират да намират нови поводи за конфликти помежду си. Часове преди двама от участниците да напуснат шоуто завинаги, Big Brother даде нова мисия на номинираните, като те трябваше да отговарят на различни въпроси.

 

 

Поведението на Панайот по време на играта изнерви останалите до краен предел. Участникът от Гълъбово прекъсваше Стойка, Дими, Миро, Никола и Тризначките, а със своята активност дори не даде възможност на някои от тях да се включат в играта. Стойка отново не остана равнодушна към поведението на Панайот, като в гнева си тя дори се разплака.

 

 

 

 

Къщата се готви за поредните елиминации днес, а от шоуто ще си тръгнат двама от участниците.  Тази вечер Big Brother ще разговаря на живо с номинираните, а зрителите ще видят и техните най-интересни моменти пред камерите. 

 

 

Чети и: Стоян рецитира ода за Панайот

 

 

В ролята на защитници в студиото на Ники Кънчев ще видим фолк певецa Константин за Панайот, социологa Мира Радева за Стойка, телевизионната водеща Мая Савова и Къци Вапцаров за Тризначките.

 

 

Изгонените в шоуто и тази седмица ще бъдат домакини в E-motion Club в четвъртък вечер, където на специално парти те ще се срещнат с верни фенове и близки приятели.

 

 

Xаресайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Шоу