One Direction разбиха Медисън Скуеър Гардън

Снимки: Myrna Suarez

 

През пролетта на 2013-та групата ще стартира световното си турне

 

 

Снощи любимците на милиони тийнейджъри по света One Direction изнесоха впечатляващ концерт в емблематичната зала на Ню Йорк - Медисън Скуеър Гардън. Всички билети за шоуто бяха продадени в началото на годината в интернет за по-малко от няколко минути!

 

 

Фенове от цял свят пристигнаха, за да видят Найл, Зейн, Хари, Луис и Лиъм на живо. Момчетата изпълниха песни от дебютния си номер 1 албум Up All Night заедно с хитовете от новия им студиен проект Take Me Home, оглавил чартовете в 35 държави включително във Великобритания и САЩ.

 

 

 

 

2012-та година наистина е невероятно успешна за One Direction! Момчетата занесоха вкъщи куп отличия и награди: една награда Брит, 2 награди на „MTV EMA”, 3 награди на „MTV Video Music Awards” и 3 награди „Teen Choice Awards”. През тази година дебютният им албум Up All Night получи троен платинен сертификат, а концертното им DVD “Up All Night: The Live Tour” беше No.1 в 27 различни държави, включително и в САЩ, където оглавяваше видео чарта в продължение на 21 седмици. Само за 2 години звукозаписна кариера, One Direction имат над 15 милиона продадени копия от албумите си по света.

 

 

Чети и: Атмосферата в Къщата става все по-нажежена

 

 

През пролетта на 2013-та, групата стартира световното си турне от Великобритания с 9 поредни концерта в лондонската O2 арена и ще продължи в 18 европейски градове. Групата ще документира това пътешествие в различните държави и ще даде възможност на всички фенове да станат част от него, от атмосферата зад кулисите и на сцената, благодарение на предстоящия концертен филм на 3D, който предстои да излезе на 30 август 2013 под режисурата на Morgan Spurlock.

 

 

Xаресайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Шоу