Съквартирантите и Фабриката на Дядо Коледа

 

Почти приказна атмосфера в Къщата

 

 

С падането на първия сняг и наближаването на най-светлите дни от годината – коледните и новогодишни празници, Big Brother реши да докаже на Съквартирантите, че по Коледа се случват чудеса. Новата мисия на участниците в Big Brother All Stars се казва „Фабрика на дядо Коледа“, а някои от тях ще получат особени отговорности в нея.

 

 

През следващите няколко дни Боби трябва ще се превъплъти в ролята на белобрадия старец, който носи щастие и радост на всички деца по света, а в ролята на неговата най-голяма опора – Снежанка, ще видим Цеце. Всички останали в Къщата са трудолюбивите джуджета, а тяхната задача е да изработят подаръци за най-послушните деца. Участниците приемат новата си задача с ентусиазъм, а коментарът на Нед, след като облича костюма си е, че на него се пада честта да бъде най-дебелото джудже.

 

 

 

 

Място за грешки по Коледа няма, а основната цел на дядо Коледа и Снежанка е да направят всичко възможно, за да могат техните джуджетата да свършат работата си навреме и успешно.

 

 

Какви изненади е подготвил Big Brother за джуджетата  какви ще са специалните задачи на Снежанка и дядо Коледа,  ще стане ясно в епизода тази вечер, от 20.00 часа, в ефира на Нова ТВ.

 

 

Чети и: Криско и Ангел и Моисей подготвят легендарно парти

 

 

Xаресайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Шоу