Пиромания се събират за концерт

 

На 22 декември групата ще забие в Sofia Live Club

 

 

Коледа и Нова Година са времето, в което нощта не е същата. Тя е раздрана от хиляди пиратки, фишеци, миниумки и всичко друго, което може да ни попадне в ръцете и може да се запали и гръмне. Обхваща ни Пиромания! Два дни преди Бъдни вечер Vice ще отпразнува това явление като събере на сцената една от най-култовите български alternative банди – Pyromania!

 

 

Групата отскоро пак е заедно след близо 15 годишно прекъсване. Двата им албума Nothing (1993) и Ignored (1997) бяха достатъчни, за да се застопори името им в меломанското ни съзнание. Не е и случайно, защото добрият alternative тук се среща толкова често, колкото неразреденият бензин. От Pyromania очакваме да ни запалят както могат, като в помощ ще им дойде пословично добрият звук на Sofia Live Club. На сцената ще видим оригиналните членове Петко Дреников-Пеко (китара) и Димитър Василев-Нуфри (вокали). Те ще бъдат подкрепени от Ники Сербезов (бас) и Деян Драгиев-Даката (барабани), който ни е добре познат от проектите Panican Whyasker и Babyface Clan.

 

 

Чети и: Съквартирантите и Фабриката на Дядо Коледа

 

 

За да е пълна Pyromania-та, е необходимо запалително средство. Затова ще вкараме и малко Мазут! Господарите на българския киберпънк ще подгреят атмосферата и ще повишат опасността да избухнем.

 

 

Денят е 22 декември, мястото е Sofia Live Club в подлеза на НДК.

 

 

Xаресайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Шоу