Панайот и Стоян отпразнуваха напускането на Къщата

 

Дядо Коледа и Снежанка кръщават джуджетата

 

 

Боби и Цеце получиха първата си задача като дядо Коледа и Снежанка в новата мисия „Фабрика на дядо Коледа“. В нея двамата трябва да кръстят Съквартирантите с имена на джуджета. Между предложенията, от които трябва да избират, са Избухливко, Интригантко, Досадко, Щастливко и Работливко. Как ще се справят те с първата си мисия и как ще реагират Съквартирантите на новите си имена, ще стане ясно довечера в епизода на Big Brother All Stars от 20.00 часа.

 

 

Извън Къщата, двамата изгонени тази седмица -  Панайот и Стоян, отпразнуваха свободата си в парти, организирано специално за тях. Двамата премериха сили в кратък билярд турнир и кръстосаха щеки с Никола Кемилев, най-титулуваният български снукър играч.

 

 

 

 

Гълъбовският футболист се забавляваше в компанията на майка си и нейни колежки учителки, а Стоян беше в шумна компания от свои приятели. Панайот разкри, че за няколкото дни извън Къщата е получил няколко предложения за професионални ангажименти, а в бъдеще има възможност да го гледаме и от малкия екран в собствена рубрика. Той добави още, че най-много се надява да получи роля в български сериал и стиска палци да поеме дългосрочен ангажимент, за да се премести в столицата.

 

 

Xаресайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Шоу