Безплатно и необичайно парти в склад

 

Началото е в 20.00 часа

 

 

Складовете на „Деспред“ на ул. Веслец 84 довечера ще отворят врати за първи път за едно безплатното парти. С него се закрива фестивалът за изкуство в публично пространство „Западен парк“, организиран от фондация Credo Bonum в партньорство със Столична община.

 

 

YvesO

 

 

Докато в голямото хале ще се изявява диско откритието от Белгия – Villa, малкото, разположено точно до него помещение, ще се превърне в арена за множество алтернативни и инди български изпълнители. Първи ще представи своя аудио-визуален пърформанс YvesO още в 20 часа. След него ще се изявят с диджей сетове Darkprinz и Halojo, Space dUb jaMmers ще се представят лайв около 23 часа, а последнен е аудио-визуалният проект на dkstrkt. Специално за визуалното изкуство в малкото хале с под от павета ще се заеме Нели Борисова, която се интересува живо от интерактивно изкуство, осветление, виджеийнг, анимация и дигитална намеса в градска среда. Събитието се организира от музикалната платфрома Djbook (www.djbook.bg).

 

 

Space dUb jaMmers

 

 

Складовете на „Деспред“ се намират зад сградата на Столична Митница на ул. Веслец 84, в района на Централна автогара. Входът е безплатен, но само за пълнолетни. Начален час – 20.00 часа. Лични карти ще бъдат изисквани на входа.

 

 

Чети и: Панайот и Стоян отпразнуваха напускането на Къщата

 

 

Xаресайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Шоу