Коледният концерт на Деси Тенекеджива е разпродаден

 

Очакват ви едни от най-красивите и обичани в цял свят песни за празника

 

 

Остават броени дни до премиерата на Коледния концерт “Деси Тенекеджиева и приятели” на обновената основна сцена на Варненския театър. Всички билети се разпродадоха седмици преди спектакъла, което за пореден път доказа вкуса на варненската публика към естетски и оригинални проекти. Четириметрови дантелено-светещи елхи пътуват към морската столица като част от магичната сценография на Огняна Серафимова. И още: 60 музиканти и артисти на сцената и над 1000 листа партитури.

 

 

На фаталния 13-ти декември от 19 ч. ще се изпълни коледната мечта на харизматичната актриса и певица Деси Тенекеджиева, която ще представи музикалната си приказка заедно с маестро Страцимир Павлов, Симфоничния оркестър със звездите си Даниела Димова и Евгений Станимиров и варненския клубен идол Реджи. Основна роля ще има и атрактивният Gospel Сhorale с ученици от НУИ „Добри Христов”, както и бенда на Деси, в който освен Страцимир ще свирят барабаниста Валери Ценков, тромпетиста Нейко Бодуров и контабасиста Борис Казаков. Богатата мултимедия и малките балеринки от Детско-юношестката опера към Общински детски комплекс-Варна ще допринесат допълнително за коледната магия на сцената.

 

 

Деси и нейните приятели ще подарят на зрителите едни от най-красивите и обичани в цял свят коледни песни: White Christmas, Jingle Bells, Amazing Grace, Silent Night, Imagine и други.

 

 

Концертът ще се излъчи по Коледните празници в ефира на БНТ 2 и БНТ свят, а през първите дни на новата година и по БНТ 1.

 

 

Поради големия интерес спектакълът ще се повтори на 16 ти януари, като с него Държавна Опера Варна ще открие официално Новата 2013 година.

 

 

Чети и: Концертите на Vienna Mozart Orchestra в София стават два

 

 

На 27-ми декември Коледният концерт „Деси Тенекеджиева и приятели” ще се състои в град Русе на сцена Опера, където заедно с Деси и Русенската Филхармони, специален гост ще бъде откритието на X фактор - Богомил.

 

 

Xаресайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Шоу