Супер герои идват за реге парти

 

Зимното издание на Reggae is good for you! обединява силите на артисти от България и Полша

 

 

На 28 декември в Side B на Mixtape 5 ще посрещне мощните бас-линии, горещите ритми и слънчевите мелодии в сетовете на  Dreadsquad от Полша и родните реге-майстори Jahmmi Youth, General Yogurt (а.к.а. Ерол от Уикеда), Kappa Irie (Zionlionz) и Sava (Camp Sessions). Разбира се, зад пулта ще застане и Lazy Face - организатор на събитието и автор и водещ на единственото радио предаване за ямайска музика у нас – Jamaica Air Force.

 

 

Всички те ще облъчат публиката с позитивни вибрации и летни визии, за да мутира настроението до пълнокръвна пред-новогодишна веселба. Плакатът на събитието е в стилистиката на типичното за 80-те години оформление на реге и денсхол обложките, които в голямата си част са били рисувани. Разбира се, присъства и заигравката с олд-скул комиксите за супер герои, защото гостите доказано притежават умения да вдигат настроението до хипер-нива.

 

 

Чети и: Премиера на ProtoCOOP

 

 

Партито е част от поредицата Reggae is good for you! , която от началото на годината представи пред българската публика интересни артисти от македонската, бразилската, и хърватската реге сцени. Сега е време за полско издание, с един от най-горещите продуценти от централна Европа – Dreadsquad.

 

 

Xаресайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Шоу